hit.ro  »  Multimedia  »  Jocuri  »  Vara fierbinte de gaming - 10 cele mai asteptate jocuri

Vara fierbinte de gaming - 10 cele mai asteptate jocuri

calendar_month 27 Apr 2012, 16:16
Urmatoarele doua luni sunt pline de lansari de seama in lumea gaming-ului, cu cateva titluri importante si cu cateva jocuri complet noi care au trezit interesul multora in domeniu. Iata 10 cele mai asteptate jocuri (PC si console) care abia au fost lansate sau vor ajunge pe piata pana la sfarsitul verii, potrivit CNET.
1. The Walking Dead (PC, Mac, Xbox 360, PS3)
Lansat in urma cu doar doua zile pe PlayStation 3 si astazi pe Xbox, Episodul 1 din saga The Walking Dead a fost dezvoltat de Telltale Games pe baza benzilor desenate cu zombie, care au fost si baza pentru serialul TV de succes. Jocul este asteptat pe PC, Mac si ca aplicatie iOS in aceasta vara.

2. Mortal Kombat (Vita)
Lansat in urma cu un an pe PlayStation 3 si Xbox 360, Mortal Kombat soseste in data de 4 mai in Europa pe PlayStation Vita. Folosind Unreal Engine 3, jocul dezboltat de NetherRealm Studios este al 9-lea titlu important din serie.

3. Diablo III (PC, Mac)
Programat pentru 15 mai, Diablo III soseste la 12 ani dupa titlul precedent. Jocul dezvoltat de Blizzard promite imbunatatiri importante aduse gameplay-ului.
Actiunea se petrece la 20 ani dupa cea din Diablo II.

4. Max Payne 3 (PC, Xbox 360, PS3)
Al treilea joc din seria Max Payne a fost dezvoltat de Rockstar Games, care a preluat stafeta de la Remery Entertainment, iar actiunea s-a mutat in Brazilia, la Sao Paolo. Jocul soseste in 18 mai pe PS3 si Xbox 360, apoi in 1 iunie pe PC.

5. Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier (PC, Xbox 360, PS3)
Disponibil din 24 mai pe PlayStation 3 si Xbox 360 si din 14 iunie pe PC, Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier este al patrulea joc din seria dezvoltata de Ubisoft si foloseste game engine-ul YETI.

6. Mario Tennis Open (3DS)
Creat pentru consola Ninendo 3DS, Mario Tennis Open este asteptat in Europa in data de 25 mai, iar dezvoltatorul a promis ca jocul va fi controlat atat tactil, cat si prin senzorii giroscopici ai consolei. Mario Tennis Open va avea 16 personaje si 8 terenuri distincte de tenis.

7. Inversion (PC, Xbox 360, PS3)
Dezvoltat de Saber Interactive, Inversion se bazeaza pe manipularea gravitatiei si permite jucatorilor sa distruga orice element al mediului. Jocul va fi lansat in data de 8 iunie pentru console, insa versiunea pentru PC se lasa asteptata.

8. Gravity Rush (Vita)
Dezvoltat pentru PlayStation Vita de Japan Studio, Gravity Rush este un alt titlu ce lasa jucatorul sa manipuleze gravitatia, oferind optiuni de miscare inedite. Jocul este asteptat in Europa in data de 13 iunie.

9. Lollipop Chainsaw (Xbox 360, PS3)
Programat pentru 15 iunie, jocul dezvoltat de Grasshopper Manufacture pune jucatorul in pielea unei majorete americane, specialista in ...uciderea zombie-lor cu o drujba. Actiunea din Lollipop Chainsaw se petrece in California la liceul San Romero, denumit dupa George Romero, "parintele" filmelor cu zombie.

10. The Amazing Spider-Man (Xbox 360, PS3, Wii, 3DS, NDS)
Lansat pe 16 iunie in SUA, The Amazing Spider-Man a fost conceput odata cu filmul omonim si joaca rolul de epilog pentru pelicula ce incepe o noua serie de filme Spider-Man. Jocul de tip open world, dezvoltat de Beenox si distribuit de Activision, include si numeroase misiuni secundare si mini jocuri.


 

Sondaj

Ce placa video aveti?