hit.ro  »  Multimedia  »  Jocuri  »  Valve a inregistrat titlul Half-Life 3 in Europa

Valve a inregistrat titlul Half-Life 3 in Europa

calendar_month 02 Oct 2013, 12:00
Cele mai recente anunturi Valve i-au dezamagit pe gamerii care asteptau vesti despre Half-Life 3, dar compania a facut un pas inainte in Europa prin inregistrarea oficiala a titlului "Half-Life 3" in data de 29 septembrie.
Pasul nu confirma neaparat dezvoltarea jocului, dar este un semn ca Valve nu a abandonat complet ideea unei continuari la Half-Life 2: Episode 2. Ultimul titlu Half-Life a fost lansat in 2007, iar noul joc nu va fi lansat prea curand.

Introducerea consolelor Steam Machines, alaturi de Steam Controller si SteamOS arata ca prioritatile Valve nu mai includ neaparat dezvoltarea de jocuri, dar numele Half-Life 3 a fost inregistrat dupa cele 3 anunturi Valve.
Un alt eveniment care a adus sperante pentru lansarea Half-Life 3 a fost anuntul facut de regizorul J.J. Abrams (Star Trek, Misiune Imposibila 3, Super 8) cu privire la realizarea unui film bazat pe proprietatile Valve. Nu este insa deocamdata clar daca filmul va fi legat de un nou joc Half-Life sau Portal.
Cumpara de la eMAG.ro cele mai tari jocuri PC
Cu sau fara un film Half-Life, noul joc din serie va putea fi cu siguranta jucat pe noile console Steam, dotate cu controller-ul futurist prezentat de Valve.

Sursa: The Verge 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?