hit.ro  »  Multimedia  »  Jocuri  »  Va plac trenurile? Rail Nation (Travian Games) este disponibil pentru jucatorii romani

Va plac trenurile? Rail Nation (Travian Games) este disponibil pentru jucatorii romani

calendar_month 28 Feb 2014, 12:30
Trenurile au fascinat intotdeauna oamenii – milioane de entuziasti isi dedica timpul liber acestui subiect, urmarind tot ce este legat de caile ferate, locomotivele si traseele pe care le strabat. Tematica este tratata de jocuri clasice si pe calculator sau de emisiuni TV, insa pana acum nici un joc online nu a abordat acest domeniu captivant. Travian Games si subsidiara Bright Future (Miramagia, FIFA Manager 14) au ridicat manusa. Asadar, cazanul e incins si jocul gratuit Rail Nation este pregatit sa porneasca din statie in prima calatorie open beta!
Peste 500.000 de fani ale cailor ferate sunt deja in competitie pe servere din Germania, Rusia, Franta, Italia, Turcia, Grecia, Spania, Portugalia, Anglia, Olanda, Polonia, Ucraina si tarile nordice. Veste buna pentru cei pasionati de astfel de jocuri este ca si romanii pot participa la Rail Nation. Fiind complet localizat, jocul este disponibil in limba romana.

Strategia este impartita in sase ere feroviare consecutive si a trecut printr-o perioada extinsa de testare in timpul unui closed beta cu mai multe mii de jucatori. Acum, toti pasionatii de strategii si jocuri cu tematica feroviara au oportunitatea de a-si fonda propria companie de transporturi feroviare si de a-si folosi cunostiintele strategice pentru a desfasura activitati de transport viabile, si de a crea aliante sub forma unor corporatii.
Rail Nation dispune de o harta de joc dinamica si modele de trenuri in 3D. Fiecare nou magnat feroviar isi va dezvolta propria avere si va creste prestigiul afacerii, in directa competitie cu alte companii. Jucatorii trebuie sa transporte peste 40 de tipuri de marfuri diferite folosind strategii curajoase si planificare eficienta. Profiturile trebuie reinvestite in flota crescanda de locomotive cu aburi, diesel sau electrice, respectiv diverse tipuri de vagoane. In timpul jocului compania poate deservi un numar crescand de orase si trebuie sa raspunda provocarilor transportului la scara larga dar si competitiei cu ceilalti jucatori.

Livrarea produselor catre un oras va contribui si la dezvoltarea acestuia. Jucatorii trebuie sa acorde atentie si infrastructurii garilor si au posibilitatea de a castiga bonusuri atractive daca aduc imbunatatirile corecte depourilor, centrelor de control trafic sau garilor. Prin optiunea de a fonda o companie multiplayer sau de a uni prieteni, competitori sau rivali intr- singura corporatie, Rail Nation va oferi o experienta valoroasa de joc.
Rail Nation dispune de o interfata simpla si poate fi jucat atat de cei experimentati, cat si de cei incepatori. Primul joc de browser cu tematica feroviara se joaca in runde de 3-4 luni si ofera multe facilitati interesante entuziastilor. El este disponibil in limbile engleza, germana, spaniola, franceza, italiana, olandeza, portugheza, daneza, suedeza, norvegiana, rusa, turca, greaca, ucraineana, poloneza si romana.

Dezvoltatorul spune ca sunt in lucru adaptarile si pentru alte limbi, ce urmeaza a fi publicate in curand.
Cei interesati se pot inregistra pentru open beta la adresa play.rail-nation.com si pot "urca" la bordul locomotivelor cu aburi sau electrice. De asemenea, pagina de Facebook facebook.com/railnation aduce fanilor informatii regulate si update-urile necesare.
Accesati Forumul oficial al jocului
Detalii Rail Nation

  • Genul: Strategie feroviara / management

  • Publisher/Dezvoltator: Travian Games GmbH / Bright Future GmbH

  • Pret: Joc in browser, gratuit

  • Limbi: Engleza, germana, spaniola, franceza, italiana, olandeza, portugheza, daneza, suedeza, norvegiana, rusa, turca, greaca, ucraineana, poloneza, romana

  • Website: http://play.rail-nation.com

  • Comunitate: http://www.facebook.com/RailNation 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?