Utilizatorii Roblox isi pun creativitatea la joaca in spatiul virtual "Space Tycoon" de la Samsung
8/8105
calendar_month 13 Iul 2022, 12:56
Spatiul din metaverse le ofera utilizatorilor posibilitatea de a experimenta si interactiona virtual cu produsele Samsung

Începând de astazi, utilizatorii din interiorul Roblox - o platforma globala de gaming cu servicii în metaverse - vor putea vizita spatiul Samsung Space Tycoon (,,Space Tycoon"), un loc de joaca virtual construit de Samsung Electronics special pentru acestia. Space Tycoon le permite vizitatorilor sa creeze si sa joace jocuri, dar si sa împartaseasca diverse experiente alaturi de o serie de personaje extraterestre folosind produsele Samsung. Din punct de vedere al designului si functionalitatilor de care dispune, spatiul are la baza genul de joc ,,tycoon”, prin care utilizatorii sunt încurajati sa simuleze dezvoltarea unei afaceri.

Acest serviciu se adreseaza Generatiei Z si reprezinta înca un mod nou ales de Samsung pentru a le oferi o experienta integrata în metaverse, unde se pot bucura de crearea propriilor lor produse Samsung si de interactiunile cu alti utilizatori ai Space Tycoon.

,,Space Tycoon este conceput pentru a fi un loc de joaca unde clientii pot explora diverse spatii virtuale. Am vrut sa le oferim reprezentantilor Gen Z sansa de a testa produsele Samsung într-un mod inedit, în care nu au mai facut-o pâna acum. Vom continua sa oferim continut care sa genereze experiente digitale mai semnificative si mai distractive pentru ei, dar si pentru generatiile viitoare”, a declarat Jinsoo Kim, Vicepresedinte Executiv al Corporate Design Center din cadrul Samsung Electronics.

Printre spatiile de explorare pe care le prezinta locul de joaca virtual se numara Statia Spatiala Samsung, dar si un laborator de cercetare unde personajele extraterestre studiaza cele mai noi produse Samsung. Space Tycoon consta în trei zone de joc specifice: zona miniera, pentru achizitionarea de resurse, magazinul pentru achizitionarea de articole de joc si laboratorul pentru fabricarea de produse.

Folosind resursele excavate în zona miniera, utilizatorii pot proiecta apoi diverse produse Samsung - de la smartphone-uri Galaxy, pâna la diverse televizoare si electrocasnice - si pot achizitiona sau actualiza articole de joc. Utilizatorii au acum la dispozitie spatiul ideal pentru a-si pune creativitatea în practica folosindu-se de produse din viata reala pe care le pot transforma dupa propriile lor preferinte pentru a deveni gadget-uri în joc. De exemplu, smartphone-ul pliabil Galaxy Z Flip se poate transforma într-o geanta sau un scuter, aspiratorul Jet Bot poate fi folosit ca hoverboard, iar televizorul lifestyle The Sero poate deveni un elicopter de o singura persoana.

În prezent, peste 20 de produse Samsung sunt disponibile în magazinul din Space Tycoon. Culorile articolelor achizitionate se pot schimba aleatoriu, în functie de nivelurile atinse, iar noile serii de produse vor fi actualizate periodic.

Space Tycoon va fi lansat simultan în 14 limbi, inclusiv coreeana, engleza, chineza si spaniola. În viitor, vor fi adaugate functii suplimentare prin care utilizatorii vor putea interactiona între ei, împartasi creatiile sau participa la petreceri virtuale exclusive. În plus, Samsung va organiza evenimente online dedicate prin intermediul site-ului sau Samsung.com în cadrul campaniei #YouMake care se concentreaza pe personalizarea si colectarea produselor Samsung.