hit.ro  »  Multimedia  »  Jocuri  »  Unreal Tournament se intoarce si va fi gratuit!

Unreal Tournament se intoarce si va fi gratuit!

calendar_month 09 Mai 2014, 10:00
Pentru o intreaga generatie Unreal Tournament a fost o evadare din obisnuit. Pentru a face o comparatie care sa explice lucrurile, daca Quake era maneaua preferata la acea vreme, UT era clasicul cu care evadam din obisnuit.
Ei bine, Epic Games a anuntat ca a inceput dezvoltarea urmatorului joc din serie alaturi de o serie de programatori veterani ai lui UT, jocul urmand sa fie disponibil pentru Windows, Linux si Mac. Epic a caracterizat efortul ca fiind o colaborare intre Epic, fanii UT si dezvoltatorii UE4. Iar vestea cea mai buna de-abia acum vine. Jocul va fi gratuit. Sau, cum spune Epic, "not free to play, just free".

Epic isi va scoate banii, daca si-i va scoate, dintr-un magazin online in care dezvoltatorii, artistii si jucatorii vor putea cumpara, vinde si schimba moduri si alt tip de content util jocului. Cand acesta este cumparat, sumele sunt impartite intre Epic si creatori. Cu toate acestea, magazinul nu va aparea in prima versiune a jocului. Cum spune tot Epic, el va aparea "eventual".
Cat priveste lansarea, Epic a anuntat ca dezvoltarea va dura "multe luni", dar am spune ca acesta este un termen dulce, pentru ca dezvoltarea unui joc presupune ani de zile de munca. Nu stim insa in ce stadiu se afla el si cate persoane participa la dezvoltarea sa, astfel ca am putea avea surpriza de a vedea ca lucrurile merg mai bine decat ne asteptam.
Sursa: Engadget 

Sondaj

Folositi internetul pentru: