hit.ro  »  Multimedia  »  Jocuri  »  Unreal Tournament nu se intoarce

Unreal Tournament nu se intoarce

calendar_month 21 Mar 2014, 12:45
N-a trecut chiar atat de mult de cand noptile cu shooter in multiplayer aveau, aproape intotdeauna, aceiasi doi protagonisti: Unreal Tournament si Quake Arena.
Poate tocmai de aceea, zvonurile ca Unreal Tournament ar putea sa revina in lumea gaming-ului au generat o emotie pe care cei din generatiile mai tinere nu o inteleg pe deplin.

Insa, din pacate, a fost vorba doar de zvonuri. Epic Games au anuntat deja ca nu exista planuri pentru dezvoltarea unui nou joc din seria Unreal Tournament, punand astfel capat sperantelor. Insa aici apare si vestea buna: Epic dezvolta un joc pe motorul Unreal. Acesta se va cheama Fortnite si este un joc in care veti avea ocazia sa va masurati fortele cu niste zombie, probabil deloc simpatici.
De asemenea, Epic mai lucreaza si la o noua franciza despre care se crede ca este similara cu demo-urile de la Samaritan pe care le-am vazut in trecut si a lansat deja demo-ul pentru Unreal Engine 4, care arata excelent si care va fi oferit dezvoltatorilor pentru un abonament de 19 dolari pe luna.
Sursa: Slashgear 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?