Steam pregateste o consola portabila de gaming
calendar_month 16 Iun 2014, 11:00
Device-urile de la Steam pe care le-am vazut pana acum, Steam Machine, aveau toate forma si dimensiunile unui desktop mai mic.
Ei bine, s-ar putea sa avem sansa sa beneficiem si de un device pe care sa-l putem duce dupa noi peste tot pe unde mergem. Este vorba de Steamboy, o consola de jocuri care se foloseste de platforma Valve. Asa cum era de asteptat si dupa cum vedeti, are forma unui controller Steam, cu un display de 5 inch atasat dispozitivului.

Cel care a creat device-ul nu a dat foarte multe detalii despre el, dar se pare ca acesta va include un procesor quad-core (Intel Atom sau AMD A4), si 4GB RAM, spunandu-se despre el ca "nu va fi atat de puternic precum computerele Steam", ceea ce se incadreaza in logica dimensiunilor pe care le are. Se mai spune despre el ca va include conectivitate 3G si 32GB spatiu de stocare si ca va putea rula "majoritatea jocurilor".
Pana in clipa de fata device-ul nu a fost confirmat, dar este interesant sa vedem daca acesta va ajunge pe piata, putand fi o alternativa pentru 3DS sau PS Vita.
Sursa: Engadget