hit.ro  »  Multimedia  »  Jocuri  »  Spider-Man Web of Shadows - noi imagini

Spider-Man Web of Shadows - noi imagini

calendar_month 11 Oct 2008, 18:29
Activision a oferit spre publicare noi imagini (vezi galeria acestui articol) din Spider-Man: Web of Shadows, joc ce urmeaza sa fie lansat in aceasta toamna.

Imaginile au ca figuri centrale personaje din universul Spider-Man: Black Widow, Electro, Moon Knight si Rhino. De asemenea, a fost publicata si o imagine care ii prezinta pe soldatii S.H.I.E.L.D. gata de actiune.

Noul Spider-Man Web of Shadows se petrece intr-un New York apocaliptic, invadat de simbioti mortali. Jucatorii pot face transfer instantaneu intre costumele rosu si negru ale super eroului, se pot alia cu eroi sau cu antieroi si pot duce lupte care pornesc la nivelul strazii, continua pe laturile cladirilor si devasteaza apoi acoperisurile cele mai inalte din Manhattan.

Producatorii promit lupte complet si cu adevarat tridimensionale, cu o camera ce ii va permite jucatorului sa schimbe instantaneu perspectiva asupra luptei. Actiunile jucatorului vor putea fi eroice sau malefice, iar rezultatul actiunilor lui Spiderman va fi influentat de alegerea morala facuta de jucator. Aproape orice obiect din joc va putea fi folosit ca arma, magazinele de la parterul cladirilor vor putea fi distruse, masinile - transformate in mormane de fiare contorsionate, strazile - facute pur si simplu praf. Motorul fizic al jocului va permite si noi combo-uri in lupta si lovituri de finalizare spectaculoase.

Spider-Man Web of Shadows va fi lansat in variante pentru PC, Sony PlayStation 3, Sony PlayStation Portable, Sony PlayStation 2, Microsoft Xbox 360, Nintendo DS si Nintendo Wii.
Sursa: Activision / Hit.ro 

Sondaj

Ce placa video aveti?