hit.ro  »  Multimedia  »  Jocuri  »  Sony a lansat si PlayStation Vita TV, o mini consola cu TV la o suta de dolari

Sony a lansat si PlayStation Vita TV, o mini consola cu TV la o suta de dolari

calendar_month 09 Sep 2013, 15:45
Conferinta Sony desfasurata recent a adus fanilor companiei si anuntul lansarii unui nou produs - PlayStation Vita TV, o consola de mici dimensiuni care se conecteaza la TV si ruleaza jocuri sau ofera serviciile consacrate ale producatorului nipon.
PlayStation Vita TV va ajunge pe piata din Japonia initial, in data de 14 noiembrie, iar deocamdata nu s-a avansat nicio data de lansare pentru piata europeana.
PlayStation Vita TV are dimensiuni de 6.4cm x 10.5cm si poate fi utilizat cu ajutorul unui controller Dual Shock 3 vandut optional. Pretul pentru pachetul cu controller creste la 150 de dolari.

Sony a anuntat ca device-ul va putea rula 1.300 de jocuri (toate titlurile aparute pana acum pe platforma, cu exceptia unora care sunt dedicate PS Vita si care necesita touchscreen s senzori).
Micul gadget este capabil si de streaming si este compatibil cu mai multe servicii de profil. De asemenea, cei de la Sony spun ca un update viitor va permite si streamingul de content de pe inca nelansata pe piata consola PlayStation 4.
Precomandati la eMAG consola de jocuri Sony PlayStation 4



 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?