Sesiuni de gaming pe mobile si TV, invitati speciali si multe surprize va asteapta la standul Samsung de la Comic Con
8/8160
calendar_month 25 Aug 2022, 17:17
Intre 26 si 27 august, participantii de anul acesta la East European Comic Con se vor putea bucura de numeroase activitati si surprize la cornerul Samsung din cadrul festivalului. Vizitatorii standului sunt asteptati sa testeze dispozitivele brandului si sa descopere experienta inedita de gaming pe care o ofera noul telefon pliabil Galaxy Z Fold4, precum si seria Galaxy S22 deja consacrata. În plus, acestia vor putea da startul unor sesiuni de joc în Fortnite, Wildrift sau PUBG alaturi de invitatii Samsung.
Mai multi ambasadori de brand Samsung, streameri si gameri români recunoscuti vor fi prezenti în cele 3 zile de eveniment la cornerul Samsung, unde îi vor invita pe vizitatori sa se alature unor sesiuni de gaming 1 la 1 împreuna cu ei atât pe mobile, cât si pe televizorul Neo QLED (alaturi de o consola Xbox).
Pentru prima zi de eveniment – vineri, 26 august- Samsung a pregatit:


  • De la 18:00 la 19:00 o sesiune de gaming cu un invitat surpriza, moderata de Bogdan Teches;


  • De la 19:00 la 20:00 o sesiune de PUBG cu Tedereu.


Pentru sambata, 27 august, programul din cadrul standului va fi:


  • De la ora 12:00 la ora 14:00 o sesiune de gaming pe mobile & TV cu echipa GRL Power: Antonia Nuckle, Irina Simion (Reddysh) si Ruxandra Mezin (Meowmy); acestea se vor juca cu participantii jocuri precum Fortnite, Dead by Daylight, Wildrift sau Mortal Kombat; sesiunile vor fi moderate de Octav „Ang” Cretu din partea Nexus;


  • De la 14:30 la 16:30 sesiune de FIFA cu Ovidiu Patrascu;


  • De la 18:00 la 20:00 va avea loc seminifinala PUBG #PlayOnWithSamsung pe canalul de YouTube al lui Tedereu, sesiune ce va fi difuzata live si pe televizoarele de la cornerul Samsung.


Programul zilei de duminica, 28 august, este urmatorul:


  • De la ora 12:00 la ora 14:00 sesiune de Fornite cu Maximilian Ioan


  • De la ora 18:00 la ora 20:00 va avea loc finala PUBG #PlayOnWithSamsung pe canalul de YouTube al lui Tedereu, sesiune ce va fi difuzata live si pe televizoarele de la cornerul Samsung.


Pe lânga sesiunile de gaming, participantii vor putea sa îsi faca fotografii cu tematica cosplay într-o zona special amenajata a standului, dar si sa îsi testeze abilitatile de dans si sa îsi masoare ritmul cardiac sau nivelul de stres folosind Galaxy Watch5.