Secret Neighbor este disponibil acum pe platforma Roblox
3/35091
calendar_month 18 Iul 2023, 20:20

Studioul romanesc Amber continua colaborarea de succes cu Roblox, una din cele mai populare platforme de gaming din lume, prin lansarea unui nou joc multiplayer captivant pentru toti fanii titlurilor horror si nu numai. Secret Neighbour, un spin-off al popularei francize Hello Neighbor, dezvoltat de Amber alaturi de Hologryph si publisher-ul tinyBuild, este disponibil pe Roblox. Povestea jocului se invarte in jurul a sase copii ce exploreaza cele mai infricosatoare locuri din orasul Raven Brooks pe timp de noapte si care trebuie sa scape din subsolul inspaimantator al vecinului lor, Mr. Peterson. Jocul ofera o experienta multiplayer completa si gratuita pentru toti jucatorii atat pe PC, cat si pe telefoanele mobile, iar o versiune pentru Xbox va fi disponibila in curand.
In spatele noului joc se afla echipa Roblox a Amber, dedicata pentru a se concentra pe proiectele uneia dintre cele mai puternice platforme de gaming din lume, cu peste 65 de milioane de utilizatori zilnici raportati in 2023. Specialistii de la studioul Amber Mexic au acoperit intregul proces de dezvoltare al jocului, de la programare la design si arta pentru a crea Secret Neighbor.

In Secret Neighbor, pana la sase jucatori pornesc intr-o aventura multiplayer captivanta, in care exploreaza una dintre cele cinci harti inselatoare, iar pentru a evada, acestia trebuie sa faca rost de chei si sa se foloseasca de abilitatile speciale ale fiecarui personaj pentru a obtine victoria. Unul dintre jucatori este desemnat intamplator drept maleficul Mr. Peterson, ce poate fi deghizat in vecin, macelar sau clovn.

Totusi, jocul nu se rezuma doar la povestea principala. Modul Brawl ofera o colectie de provocari multiplayer gratuite pentru toata echipa. Jucatorii trebuie sa ramana ultimii in picioare in batalii cu bulgari de zapada sau sa participe la o vanatoare de obiecte. Jucatorii il pot deghiza pe Mr. Peterson in copil sau chiar intr-un scaun.

Odata ce actiunea se incheie, jucatorii pot socializa, interactiona si organiza sesiuni in diferitele moduri accesibile din hub-ul Secret Neighbor. Fanii Hello Neighbor pot descoperi easter eggs si referinte la celelalte titluri ale francizei. Hub-ul este, de asemenea, mediul perfect pentru cosmeticele exclusive Hello Neighbor, pe care jucatorii le pot folosi in intreg universul Roblox.Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?