Samsung si Microsoft se asociaza pentru a integra aplicatia Xbox in Samsung Gaming Hub pe seriile Neo QLED 8K/4K, QLED si Smart Monitor
8/8065
calendar_month 09 Iun 2022, 17:07
Xbox se alatura Samsung Gaming Hub, noua platforma de cautare a jocurilor de streaming disponibila pe televizoarele inteligente Samsung din 2022

Samsung Electronics Co., Ltd., cel mai mare producator mondial de televizoare timp de 16 ani consecutiv, a anuntat astazi faptul ca Xbox se alatura Samsung Gaming Hub1, o noua platforma de cautare a jocurilor de streaming disponibila pe televizoarele inteligente Samsung din 2022, precum seria Neo QLED 8K, Neo QLED 4K, QLED2 si pe noua gama Smart Monitor 2022. Samsung Gaming Hub va deveni prima platforma Smart TV din lume care include aplicatia Xbox pe televizoare inteligente. Cu acest parteneriat, utilizatorii Samsung Gaming Hub pot încerca peste 100 de jocuri de înalta calitate, prin aplicatia Xbox, inclusiv titluri de blockbuster precum Halo Infinite si Forza Horizon 5. În plus, utilizatorii pot testa jocuri noi Xbox Game Studios în prima zi de lansare si se pot bucura de francize binecunoscute de la Bethesda Softworks si multe altele.
Sustinut de Tizen, Samsung Gaming Hub este o noua platforma de cautare a jocurilor de streaming, care face legatura între hardware si software pentru o experienta mai buna pentru jucatori pe televizoarele inteligente Samsung din 2022, permitandu-le acestora sa acceseze instantaneu jocurile îndragite de la parteneri de continut lideri în industrie. Pe langa aplicatia Xbox, care ofera sute de jocuri prin Xbox Game Pass, utilizatorii se vor bucura si de o experienta de joc uimitoare, cu latenta redusa si o grafica vizuala nemaipomenita, datorita îmbunatatirilor avansate de miscare si a tehnologiei performante de game-play pe gama de Smart TV-uri Samsung 2022, precum si pe seria de Smart Monitor 2022.
„Xbox a fost un partener integral pentru Samsung si împartaseste viziunea si devotamentul nostru de a aduce cea mai buna experienta de game streaming oriunde în casa. Suntem încantati sa ne consolidam parteneriatul cu Xbox prin adaugarea aplicatiei Xbox în Samsung Gaming Hub, care le ofera acum utilizatorilor Samsung Smart TV acces la sute de jocuri Xbox Game Pass. Cu aceeasi usurinta cu care clientii nostri urmaresc sporturi în direct si filme pe televizoarele Samsung Neo QLED si QLED-uri, acestia se pot bucura acum si de jocurile preferate”, a declarat Won-Jin Lee, President and Head of the Service Business Team, Samsung Electronics.
„Suntem în etapa de a aduce bucuria si comunitatea de gaming tuturor pasionatilor de pe planeta, iar introducerea aplicatiei Xbox pe televizoarele inteligente este un alt pas în realizarea viziunii noastre. De aceea suntem încantati sa colaboram cu Samsung, un lider global în categoria de televizoare, pentru a aduce Xbox mai aproape de cat mai multi jucatori. Parteneriatul cu Samsung ne-a ajutat sa oferim mai mult acces la jocuri si ne-a permis sa primim noi jucatori în comunitatea noastra înfloritoare”, a declarat Phil Spencer, CEO Microsoft Gaming.
Dezvaluit la CES 2022, Samsung Gaming Hub include parteneriate cu servicii de game streaming de top, precum NVIDIA GeForce NOW, Google Stadia si Utomik, iar odata cu anuntul de astazi, devine singura platforma Smart TV care include aplicatia Xbox. Samsung Gaming Hub va fi disponibil în anumite regiuni de pe glob pe modelele Samsung Smart TV din 2022 începand cu 30 iunie, urmand a fi ulterior extins si în alte tari, precum Romania.
Pentru mai multe detalii, vizitati pagina Samsung Gaming Hub: https://www.samsung.com/us/televisions-home-theater/tvs/gaming-hub/.

1 Disponibilitatea Hub-ului de gaming poate varia în functie de regiune.


2 Modele Samsung Smart TV din 2022 peste BU8000.
Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?