Samsung a dat startul celei de-a treia editii a competitiei de PUBG Mobile
8/8427
calendar_month 13 Feb 2023, 10:29
Fanii PUBG mobile se pot inscrie in competitie pana pe 28 februarie pentru sansa de a castiga cel mai nou si performant telefon Samsung de pe piata, Galaxy S23 Ultra
Samsung Electronics Romania anunta cea de-a treia editie a competitiei de PUBG Mobile. Sub umbrela #PlayOnWithSamsung si in colaborare cu Nexus Gaming, compania invita pasionatii de mobile gaming, amatori sau profesionisti, sa se inscrie in turneul ce le ofera sansa de a castiga cele mai noi dispozitive si accesorii ale brandului.
Competitia de PUBG Mobile se va desfasura astfel:
• 3 perioade de inscrieri: 8-14 februarie | 15-21 februarie | 22-28 februarie
• 3 semifinale: 17 februarie | 24 februarie | 3 martie
• Marea finala: 5 martie
Marea finala de PUBG Mobile va avea loc pe 5 martie si va fi transmisa live si comentata de Tedereu - unul dintre cei mai apreciati gameri profesionisti din Romania si totodata un fan al celebrului joc online multiplayer de tip battle royale. Finala va putea fi urmarita pe canalul de YouTube Nexus Media si pe canalul de YouTube al lui Tedereu.
Mobile Gaming-ul, un segment in continua expansiune la nivel global, ramane un domeniu pe care Samsung, lider in tehnologie il sustine in misiunea de a fi cat mai aproape de consumatori. Compania isi propune ca prin produsele sale, cu caracteristici garantate precum rata de refresh mare, performanta premium, realism digital la cel mai inalt nivel, sa ofere cea mai buna experienta de gaming utilizatorilor.
„Continuam sa investim si anul acesta in industria de gaming si sa construim mai departe proiecte sub umbrela Play On With Samsung pentru a sustine tinerii pasionati de jocuri video. Ne dorim ca editia de anul acesta sa ii incurajeze sa isi testeze abilitatile si sa le ofere, in acelasi timp, oportunitatea de a interactiona cu cele mai noi telefoane si tehnologii Samsung. Totodata, aducem alaturi de noi in aceasta competitie unii dintre cei mai apreciati gameri din Romania, care speram sa inspire tanara generatie in a-si duce pasiunea la urmatorul nivel.”, declara Simona Panait, Head of Marketing Samsung Electronics Romania & Bulgaria.
Participantii la turneu vor putea castiga patru telefoane Samsung Galaxy S23 Ultra daca se califica pentru locul 1 sau patru Samsung Galaxy Buds2 Pro pentru locul 2.
Dupa succesul competitiilor organizate de Samsung in 2022, in care s-au inscris peste 1.000 de participanti, 2023 anunta si mai multe campionate online si evenimente dedicate pasionatilor de gaming in numar din ce in ce mai mare, care vor fi dezvaluite pe tot parcursul anului.
Mai multe detalii despre competitie, regulament si formularul de inscriere pot fi gasite aici: https://www.samsung.com/ro/playonwithsamsung/.
Competitia PUBG mobile se numara printre numeroasele actiuni initiate de Samsung ca parte din platforma Play On With Samsung, ce reuneste toate initiativele brandului din zona de gaming. De la participarea la evenimentele de profil, diferite proiecte de continut, initiative ale creatorilor de continut de gaming, si pana la organizarea de competitii de gaming proprii, asa cum este si aceasta. Mai multe detalii despre #PlayOnWithSamsung gasiti pe: https://www.samsung.com/ro/playonwithsamsung/.