hit.ro  »  Multimedia  »  Jocuri  »  Riot anunta noutatile pregatite pentru gameri in League of Legends, Teamfight Tactics si Hextech Mayhem

Riot anunta noutatile pregatite pentru gameri in League of Legends, Teamfight Tactics si Hextech Mayhem

calendar_month 02 Feb 2022, 14:25
Noile versiuni ale jocurilor League of Legends si Teamfight Tactics vor aduce campioni noi, gadget-uri si multe alte noutati, care vor fi disponibile gamerilor în urmatoarele doua saptamani. De asemenea, noul joc Hextech Mayhem, a carui actiune este plasata in universul League of Legends, poate fi jucat acum si pe mobile pe platforma Netflix Games.

Renata Glasc, noul campion din League of Legends
Renata Glasc, baroana chimica, este a 159-a campioana din League of Legends si urmeaza sa fie lansata în versiunea 12.4. Introdusa cu rol de suport, Renata Glasc vine dintr-o familie de alchimisti altruisti din Zaun. Gratie spiritului speculativ si a perspicacitatii sale în afaceri, ea creste si devine o figura importanta în district. Ambitioasa si cu o mostenire tehnologica avansata, ea planuieste sa mearga dincolo de granitele Zaunului.

Abilitatile noului campion:


 • Pasiva – Valorificare


Atacurile de baza ale Renatei Glasc îi identifica pe inamici cu un marcaj si le provoaca daune în plus. Daunele provocate de aliatii Renatei consuma marcajul, provocand pagube suplimentare. • Q – Strangere de mana


Renata Glasc trimite o racheta din bratul ei robotic care tinteste primul inamic. Ea poate reactiva abilitatea pentru a arunca inamicul într-o directie tinta. Daca inamicul lovit este un alt campion, cei loviti de impactul aruncarii vor fi paralizati. • W – Plan de salvare


Renata Glasc acorda unui campion aliat sau ei însasi o viteza de atac si o viteza de deplasare crescuta. Daca aliatul reuseste sa doboare un campion inamic, durata buff-ului se reseteaza. Daca aliatul ar muri în timp ce planul de salvare este înca activ, nivelul de sanatate revine la maximum, dar începe sa se piarda treptat, pana la eventuala moarte în 3 secunde. Aliatii pot sa-si extinda viata prin doborarea unui inamic înainte de a muri. • E – Program de loialitate


Renata Glasc trimite rachete care protejeaza aliatii si genereaza daune, încetinind inamicii pe langa care trec. De asemenea, rachetele au efecte atat în jurul lor, cat si într-o explozie la distanta maxima. • R – Preluare ostila


Renata Glasc trimite un nor de substante chimice care îi face pe inamici sa o ia razna, crescandu-le viteza de atac si fortandu-i sa atace tot ce-i înconjoara. Inamicii care îsi pierd mintile îsi ataca cu prioritate proprii aliati, unitatile neutre, apoi echipa Renatei Glasc si în final pe Renata Glasc însasi.

Noutatile din Teamfight Tactics
Actualizarea de la mijlocul sezonului Neon Nights de la TFT Gizmos & Gadgets va cuprinde peste 20 de unitati noi, trei noi trasaturi ale campionilor si 80 de noi gadget-uri. De asemenea, va include un nou pass, oua Little Legends, arene si proiectul: Steavaler – o noua mica provocare de dificultate mitica. Pe langa toate acestea, Silco, antagonistul principal din Arcane, este noul campion adaugat. Noutatile din mijlocul sezonului demareaza pe 16 februarie, odata cu patch-ul 12.4. • Trasaturi noi: La patru ace, Atacator si Rival.


 • Neon Nights aduce peste 80 de noi augumentari Hextech, obiectul ''Taina întunericului'' si alte cateva gadget-uri noi.


 • Jucatorii pot parcurge acum istoricul meciurilor lor si pot examina alegerile lor.


 • Proiectul: Steavaler – care reprezinta o noua mica provocare mitica.


 • Gizmos & Gadgets Pass II – care ofera posibilitatea de a explora toate noutatile pe care Neon Nights le are de oferit. La fel ca orice alt pass, jucatorii vor juca jocuri si vor îndeplini misiuni pentru a castiga recompense gratuite, cum ar fi emotes si oua Little Legend.


 • Arena de lupte Hextech pe langa arenele oferite de Pass+, Neon Nights îi transpune pe jucatori în locatia în care Choncc si Pengu sunt destinati sa îsi puna la încercare robotii de lupta. Arena de lupte Hextech aminteste de competitiile de pe un stadion futurist, unde actiunea e dublata de analiza comentatorilor.

Hextech Mayhem ajunge pe Netflix Games
Jocul Hextech Mayhem a fost lansat în urma cu aproximativ trei luni pe Nintendo Switch, PC, GOG si Epic Games Store, iar acum a devenit disponibil si pe platforma Netflix Games, pentru cei care au abonament. Jocul este disponibil momentan pe dispozitivele Android si iOS, iar cu o simpla cautare pe platforma Netflix cu numele jocului, îl puteti instala si juca.

Cu actiunea amplasata în universul League of Legends, Hextech Mayhem: A League of Legends Story este un joc de tip runner care îl aduce în lumina reflectoarelor pe Ziggs, expertul hexplozibililor din cunoscutul joc. 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?