hit.ro  »  Multimedia  »  Jocuri  »  Restaurant Empire 2 lansat - trailer si imagini noi

Restaurant Empire 2 lansat - trailer si imagini noi

calendar_month 27 Mai 2009, 15:50
Iceberg Interactive a lansat pe 26 mai noul joc dedicat celor care isi doresc sa aiba propria retea de restaurante. Primul Restaurant Empire s-a vandut doar in Statele Unite in nu mai putin de 300.000 de exemplare. Vezi imagini din Restaurant Empire 2 in galeria articolului.

Descarca "Restaurant Empire 2 'Are You Hungry for the Challenge?' Launch Trailer" din sectiunea Download HIT.ro.
Restaurant Empire 2, produs de Enlight (compania lui Trevor Chan si care a produs si jocurile Trackmania, Hotel Giant si Capitalism II) le ofera jucatorilor o campanie cu 16 misiuni si un motor grafic imbunatatit fata de cel al jocului anterior si care permite afisarea detaliata a oraselor, a personajelor, a restaurantelor si, evident, a mancarii. Jocul vine insotit de un impresionant pachet de 600 de retete, iar restaurantele pot fi construite cu decor tematic (de la "subacvatic" si "tropical" pana la "curse auto"). Restaurantele vor putea fi decorate cu peste 1400 de obiecte (din care 700 noi).

In Restaurant Empire 2, jucatorii isi pot construi restaurante in Paris, Los Angeles, Roma si Munchen, iar, pentru a distra clientii, pot angaja instrumentisti care sa cante LIVE, dar si trupe de acrobati.

Restaurant Empire 2 a fost lansat pe 26 mai 2009, doar in varianta PC.

Sursa: Iceberg Interactive / HIT.ro 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?