hit.ro  »  Multimedia  »  Jocuri  »  Rage, noul joc al creatorilor Doom

Rage, noul joc al creatorilor Doom

calendar_month 06 Aug 2007, 11:03
Creatorii clasicului deja joc Doom, id Software au dezvaluit asteptatul sau joc, pe nume “Rage”, care va avea ca loc de desfasurare o lume post apocaliptica si lupta pe care jucatorul o va duce cu un guvern opresiv.

Acest joc va fi dezvoltat pentru a se putea juca pe platforma Microsoft Windows dar si pentru platforma dezvoltata de Apple, Macintosh, si de asemenea jocul va aparea si pe platformele XBox si Playstation 3.

Rage va beneficia de o tehnologie grafica complet noua, dezvotata de nu mai putin cunoscutul John Carmack, co-fondator al id Software.

Nu s-a declarat nimic oficial legat de data de lansare sau de compania care-l va publica, insa se stie ca Activision, al doilea mare publisher de jocuri din Statele Unite, distribuie in mod traditional alte titluri produse de id Software, cum ar fi Doom 3, sau mult-asteptatul "Enemy Territories: Quake Wars".

Rage va fi deosebit de titlurile seriei Doom prin spatiul de joc, care nu mai este ingust si claustrofobic, si va permite explorarea unor spatii foarte largi, iar aceasta fara sa ceara o configuratie deosebit de puternica, datorita noului motor grafic.

Noual motor grafic, denumit “tech5” este revolutionar, pentru ca, pe langa cerintele destul de mici pentru calitatea pe care o promite, va oferi posibilitatea foarte rapida de a dezvolta jocul pentru diferite platforme ( console, windows etc), fapt care inainte cerea foarte mult timp si cheltuieli suplimentare

Sursa:Reuters 

Sondaj

Ce placa video aveti?