Project Morpheus, gata in proportie de 85%. Headset-ul Sony, asteptat pe piata in curand
6/6158
calendar_month 23 Sep 2014, 13:30
Anul viitor va aduce iubitorilor de tehnologie primele gadgeturi de Realitate Virtuala. Oculus se pregateste pentru finalizarea Rift, iar Sony anunta ca Project Morpheus, propriul headset de realitate virtuala dedicat posesorilor de PlayStation, este aproape gata sa isi intalneasca fanii.
Project Morpheus este practic replica celor de la Sony la produsul la care lucreaza Oculus, iar primele informatii legate de headsetul japonezilor dateaza de la inceputul acestui an. Din pacate, pana acum Sony a nu a oferit foarte multe detalii legate de stadiul de dezvoltare pentru Morpheus. In urma cu doar cateva zile, insa, seful proiectului, Shuhei Yoshida, a declarat ca gadgetul este finalizat in proportie de 85%.

Vestea vine sa confirme ca Sony nu a pus in standBy proiectul, mai ales in conditiile in care in urma cu mai putin de doua luni seful diviziei PlayStation, Andrew House, declara ca Sony nu a identificat inca un target de marketing pentru produsul de realitate virtuala si, prin urmare, nu poate estima potentialul comercial al produsului.
Anuntul Sony legat de stadiul avansat de dezvoltare al propriului produs vine cam in acelasi timp cu lansarea de catre Oculus a celei de-a treia versiuni a DevKit-ului Rift, Crescent Bay, despre care am scris ieri.
Sursa: Ubergizmo