Philips Monitors prezinta noua serie de monitoare M5000 pentru o experienta de gaming mai imersiva ca niciodata
7/7971
calendar_month 08 Mar 2022, 18:18

Gamerii evolueaza, iar odata cu ei și jocurile pe care le joaca. Gaming-ul ramâne o activitate preferata dupa munca, dar orizonturile multor jucatori se extind și catre jocurile pe consola de noua generatie. Pentru a satisface aceste cerinte, noua serie de monitoare Philips M5000 aduce intensitate și detalii gameplay-ului, indiferent de titlu: Philips 27M1N5200PA ofera o experienta de gameplay rapida pentru esports cu un Full HD Fast IPS de 27 inci (68,5 cm), în timp ce Philips 32M1N5800A ofera o calitate optima a imaginii datorita ecranului sau IPS 4K UHD de 31,5 inci (80 cm).
Rata de refresh ultra-rapida pentru pasionatii de jocuri de actiune
ModelulPhilips 27M1N5200PA ofera o experienta de gaming intensa prin functiile sale de înalta calitate, facându-l perfect pentru jocurile competitive multiplayer. Gamerii competitivi au nevoie de monitoare rapide cu un timp de raspuns rapid. Monitorul vine cu o rata de refresh de 240 Hz, iar timpul de raspuns de 0,5 ms MPRT ofera imagini clare indiferent de intensitatea actiunii de pe ecran. Pentru a obtine pe deplin un joc fara efectele deranjante de screen tearing şi stuttering, cu latenta scazuta, acest monitor dispune și de tehnologia FreeSync Premium ce ofera un input lag redus ce îmbunatatește și mai mult experienta de joc.
Panoul IPS rapid Full HD cu care este echipat Philips 27M1N5200PA ofera imagini clare și detaliate cu o acuratete ridicata a culorilor. „Performanta este obiectivul nostru principal atunci când dezvoltam oricare dintre monitoarele noastre de gaming. Un monitor performant face diferente în experienta de gaming, oferind utilizatorilor avantajul competitiv de care au nevoie pentru a-si etala abilitatile. Acest monitor este ideal pentru jocurile competitive, datorita panoului sau Fast-IPS care are o rata de refresh ultra-înalta de 240Hz, un timp de raspuns de 1 ms GtG, unghiuri de vizualizare excelente și 400 niti de luminozitate”, a precizat Cesar Acosta, Gaming Product. Manager la MMD Monitors & Display.
4K, 144Hz și HDMI2.1 pentru orice provocare
Philips 32M1N5800A este un monitor hibrid, future-proof, de gaming. Acest model vine în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor de pe PC cât și celor care se joaca pe consolele de ultima generatie, oferind o conectivitate ce include noul standard HDMI 2.1. Gamerii pot alege fie sa joace jocuri intense pentru PC, bucurându-se de toate beneficiile ratei de refresh de 144 Hz, fie sa profite la maximum de cele mai noi jocuri de pe consolele de ultima generatie la o rezolutie 4K și rata de refresh de 120 Hz. Experienta de gaming este întotdeauna una fluida datorita timpului de raspuns de doar 1 ms (GtG) și tehnologiei Adaptive Sync.
Modelul 32M1N5800A ofera imagini clare cu culori bogate datorita tehnologiei Ultra Wide-Color și rezolutie 4K UHD (3840x2160) și tehnologia Ultra Wide-Color pentru ca imaginile și continutul media sa prinda viata. Acest model este, de asemenea, certificat DisplayHDR 400 VESA.
Setup-uri îngrijite și ergonomice
Philips 32M1N5800A dispune de tehnologia MultiView ce înlesnește o conexiune video duala activa, ideala chiar și pentru cele mai complexe task-uri împartite pe multiple dispozitive. Ambele modele au un design fara rama pe 3 laturi și SmartErgoBase, un suport metalic ergonomic care permite gestionarea inteligenta a cablurilor, esentiala pentru un setup cu un aspect îngrijit.
Confortul gamerilor nu a fost uitat. Acest suport de monitor permite ajustari ergonomice precum ajustare pe înaltime, rotire, înclinare și pivotare pentru a-i ajuta pe gameri sa pastreze o postura corecta de-a lungul orelor lungi petrecute în jocurile favorite. Mai mult decât atât, tehnologiile LowBlue și Flicker-free sunt și ele prezente pentru a avea grija de sanatatea ochilor gamerilor.
„Profilul gamerului clasic s-a schimbat. Am învatat de la utilizatorii care au ales Philips Monitors ca, pe lânga cea mai înalta performanta în gaming, functionalitatile care sporesc productivitatea la biroul de acasa sunt din ce în ce mai relevante. De aceea, aceste doua noi monitoare beneficiaza de cea mai noua tehnologie și un plus de confort, având un hub USB încorporat, difuzoare și multe altele, atât pentru productivitate, cât și pentru divertisment”, a concluzionat Cesar Acosta.
Având în vedere preocuparile de igiena actuale, 32M1N5800A dispune și de o suprafata certificata SIAA cu tratament antibacterian, care reduce aderenta și creșterea bacteriilor pe carcasa monitorului, oferind o protectie suplimentara celor ce folosesc monitorul într-un mediu deschis.
Pret si disponibilitate
Philips 27M1N5200PA este deja disponibil la un pret recomandat de 2074 lei, în timp ce Philips 32M1N5800A este disponibil din martie 2022 la un pret recomandat de 4450 lei.Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?