hit.ro  »  Multimedia  »  Jocuri  »  Nvidia pledeaza pentru PC, care este "cu mult superior" consolelor de jocuri

Nvidia pledeaza pentru PC, care este "cu mult superior" consolelor de jocuri

calendar_month 06 Dec 2013, 15:30
Nvidia crede ca noua generatie de console este inferioara PC-ului din punct de vedere al performantelor pentru gaming. Ideea nu este nici pe departe noua, iar faptul ca vine din partea Nvidia a fost intampinat cu scepticism din partea unor gameri.
In momentul de fata, piata PC-urilor este mult mai importanta pentru Nvidia, care a fost exclusa din dezvoltarea noii generatii de console Xbox One si PlayStation 4. Chiar daca pare influentat de interesele companiei, argumentul oficialilor Nvidia merita consideratie.

In timp ce consolele continua sa ofere un gadget care se vrea universal pentru sufragerie, Nvidia crede ca PC-urile de dimensiuni mici vor inlocui consolele langa televizor.
"Vrem sa facem gamingul pe PC cat mai simplu posibil si credem ca deja este mult mai relevant si atractivi pentru gamerii ocazionali", a declarat Matt Wright, director de vanzari al Nvidia.
Faptul ca Steam are mai multi utilizatori decat Xbox Live sustine opinia companiei, dar in acelasi timp Nvidia incerca sa-i satisfaca si pe fanii consolelor, prin lansarea recenta a Nvidia Shield.
Sursa: MaximumPC 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?