Noutatile lunii in VALORANT: episod nou inspirat din Portugalia si turneu pentru streameri cu premii de 20.000 de euro
8/8072
calendar_month 17 Iun 2022, 14:46
Începand cu finalul lunii iunie, jucatorii de VALORANT vor putea sa se lupte pe noua harta numita Pearl, accesand un Battle Pass nou, dar si gama de skin-uri pentru arme Prelude to Chaos. Toate update-urile fac parte din episodul 5 actul 1, care va fi disponibil din 22 iunie. De asemenea, în weekend se organizeaza Streamers League VALORANT, competitie care pune fata în fata sase echipe din regiune formate de creatori de continut cunoscuti. Romania este reprezentata de echipa lui TheRealRed (Bogdan Bacali), unul dintre cei mai cunoscuti streameri de VALORANT din tara.
Pearl, un nou camp de lupta
Pearl este a opta harta din joc si este plasata pe Omega, o versiune alternativa a Pamantului. Noua harta are 3 benzi, iar locatia este inspirata din tinuturile din Portugalia, cuprinzand atat zone subacvatice, cat si peisaje urbane istorice cu arhitectura veche.
“Dupa Icebox, Breeze si Fracture, am vrut sa facem o harta care sa fie putin mai simpla. Neavand posibilitatea de rotatie si mobilitate a usilor, a ascensoarelor sau teleportatorilor, specificul hartii Pearl cere jucatorilor un anumit tip de angajament. Strategic vorbind, ceea ce primesti este foarte simplu. Totusi înca are cateva aspecte si toata profunzimea la care te-ai astepta de la o harta VALORANT.”, a spus Joe Lansford, Level Designer la Riot Games.
Battle Pass
Ca de fiecare data, odata cu lansarea noului episod, jocul primeste un nou Battle Pass cu o multime de item-uri: skin-uri pentru arme, carduri, brelocuri de arme si spray-uri. Battle Pass-ul poate fi completat în doua variante: gratuit sau în schimbul a 1000 VP (VALORANT Points).
Toti jucatorii care parcurg nivelele din noul Battle Pass se pot bucura de urmatoarele item-uri:


  • Skin arma Shimmer Classic


  • Card de jucator Vacation // Operation


  • Spray-ul That’s a Blowout


  • Breloc pentru arma Perfect Pattern


În schimbul a 1000 VP, jucatorii se vor bucura de urmatoarele item-uri, în plus:


  • Skin Task Force 809 pentru cutit


  • Skin arma Task Force 809 pentru Phantom


  • Skin arma Spitfire pentru Operator


  • Card de jucator Enter the Duelists


  • Spray-ul Never Forget Leg Day


  • Breloc pentru arma Cat Tactics


Gama de skin-uri Prelude to Chaos
Noua gama de skin-uri este disponibila pentru Melee (sabie cu maner pentru ambele maini), Operator, Shorty, Stinger si Vandal si distrage atentia datorita sunetului personalizat, efectelor vizuale si animatiilor, care zguduie campul de lupta.
Streamers League VALORANT
În weekend-ul 18 – 19 iunie are loc Streamers League VALORANT, competitie care pune fata în fata sase echipe din regiune formate de creatori de continut locali. Streameri din Romania, Grecia, Polonia, Cehia si Ungaria si-au realizat echipe cu care vor lupta pentru prize pool-ul de 20.000 de euro.
Romania este reprezentata de echipa lui TheRealRed (Bogdan Bacali), unul dintre cei mai cunoscuti streameri de VALORANT din tara.
Sambata si duminica, cele sase echipe (echipa Mugi – Grecia, echipa Holak si Thorek – Polonia, echipa TheRealRed – Romania, echipa spajKK – Cehia, echipa Targonca – Ungaria) se vor confrunta în grupe si play-off-uri pentru a determina cea mai buna echipa de VALORANT.
Evenimentul are loc în orasul Wroclaw, din Polonia, iar gamerii polonezi pot sa urmareasca live turneul de esports. Competitia va fi transmisa în limba engleza si pe canalul de Twitch https://www.twitch.tv/3leaguegg.