Noul monitor pentru gaming cu diagonala de 40" si rata de reimprospatare de 144 HZ: AGON AG405UXC
3/34985
calendar_month 15 Iun 2023, 16:54

AGON by AOC, brandul de monitoare pentru jocuri si accesorii IT recunoscut la nivel mondial, este gata sa redefineasca experienta jocurilor prin lansarea modelului AGON AG405UXC. Acest monitor plat pentru gaming, ultra-wide (21:9) de 40" (100 cm), parte a gamei AGON, este un model performant care dispune de un panou IPS cu o rezolutie de 3440x1440 px si o rata de reimprospatare de 144 Hz. Conceput pentru a captiva si a atrage, AG405UXC este pregatit sa stabileasca un nou standard peentru gamingul cu aspect ultra-wide.

Gaming intr-un spatiu extins

AG405UXC, cu panoul sau plat IPS ultrawide de 40", ofera un spatiu vizual  extins, care permite utilizatorului sa se lase cuprins de actiunea jocului. Cu o rezolutie UWQHD de 3440x1440, AG405UXC ofera o imagine detaliata si clara. Rata de reimprospatare de 144 Hz si timpul de raspuns MPRT de 1 ms asigura un gameplay fluid, fara intreruperi.

AG405UXC este unealta perfecta pentru streameri si creatori de continut, datorita spatiului orizontal suplimentar care permite afisarea simultana a ferestrei de chat sau a software-ului de streaming. De asemenea, il pot folosi pentru a vedea cronologia completa atunci cand isi editeaza imaginile video.

Performanta superioara intr-un format ultrawide

AG405UXC este conceput pentru jucatorii care acorda prioritate performantei  si calitatii vizuale superioare pe un ecran de dimensiuni mari. Acest monitor ofera o rata de reimprospatare de 144 Hz si un timp de raspuns MPRT de 1 ms, asigurand o experienta de joc rapida in titlurile cu ritm alert.

Dimensiunea generoasa si formatul ultra-wide 21:9 al modelului AG405UXC ofera un avantaj distinct pentru jucatori, in special pentru cei pasionati de  jocurile de strategie, simulatoare sau cele de tip role-play. Aceste genuri implica adesea interfete complexe si medii extinse, iar suprafata suplimentara a ecranului le permite jucatorilor sa aiba o vedere mai larga asupra lumii jocului. De asemenea, mai multe meniuri se pot accesa simultan fara a supraaglomera ecranul. Acest format imbunatateste experienta de joc, oferind o perspectiva vizuala mai larga, asemenea campului vizual natural al omului. Un grad de vizibilitate marit poate fi un avantaj competitiv, iar  jucatorii au abilitatea de a observa o suprafata mai mare a lumii jocului, fara a se deplasa, sau a se reorienta. Prin aceasta combinatie de caracteristici, AG405UXC este conceput pentru a imbunatati experienta de joc intr-o gama larga de genuri.

AG405UXC poate fi controlat cu ajutorul software-ul intuitiv AOC G-Menu si permite personalizarea usoara a setarilor monitorului, inclusiv a culorilor, a modului Overdrive si a functiilor specifice precum Shadow Control, Low Blue Mode, Dial Point si Frame Counter. De asemenea, G-Menu ofera optiuni pentru latenta redusa, asigurand un gameplay rapid. Compatibilitatea Adaptive-Sync asigura o experienta de joc fara sacadari sau efecte precum tearing.

In plus, monitorul este dotat cu un suport flexibil, care se poate inclina, pivota, si ajusta pe inaltime pana la 150 mm, oferind confort in timpul sesiunilor de joc prelungite. Caracteristicile suplimentare includ un port USB-C cu livrare de energie de 90 W, un hub USB pentru conectarea convenabila a perifericelor si difuzoare incorporate pentru o experienta audio bogata.

Pret si disponibilitate

AG405UXC va fi disponibil din iunie 2023 cu un pret recomandat de 3.216,30 lei.

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?