Noul monitor de gaming Evnia 42M2N8900 de la Philips
8/8442
calendar_month 21 Feb 2023, 13:18
Ecran OLED de 42 inci, rezolutie 4K si sistem de iluminare ambientala Ambiglow
Noul brand Philips, Evnia, a carui viziune este de a crea un mediu primitor si inovator in lumea gamingului, anunta lansarea noului monitor de gaming Evnia 42M2N8900.
Noul monitor face parte din gama de top Evnia 8000, o serie menita sa ofere prin caracteristicile sale moderne experiente de gaming memorabile. Aceste caracteristici includ: afisaj True 10-bit pentru gradienti de culoare mai uniformi, afisaj OLED pentru un contrast puternic, rata de reimprospatare de 138hz, timp de raspuns 0,1ms GTG pentru o reactie rapida, DTS pentru un sunet imbunatatit si rezolutie UltraClear 4K UHD (3840x2160) pentru imagini clare. In plus, noul monitor se mandreste cu o rama subtire pe 4 laturi, un ecran de 42", KVM pentru gestionarea unei configuratii cu doua PC-uri, un port USB-C si un stand cu inaltime reglabila.
Iluminarea de fundal Ambiglow, un semn distinctiv al fiecarui monitor recent din seria Evnia 8000, este prezenta si la modelul 42M2N8900 pentru a crea o ambianta placuta si pentru a imbogati experienta de utilizare.
"Sunt foarte incantata sa anunt lansarea noului model Philips Evnia. Speram ca acest produs sa va uimeasca cu adevarat. Pe langa viteza incredibila in timpul jocurilor, acest produs are imagini de neegalat. Cu noua tehnologie OLED, gamerii pot experimenta o lume a jocurilor plina de culori stralucitoare si un contrast impresionant," a declarat Xeni Bairaktari, Global Marketing Lead of Philips Monitors and IT Accessories.
Avand in vedere ca unul dintre obiectivele gamei Evnia 8000 este de a rafina experienta de gaming, noul model de gaming cu tehnologie OLED se preteaza perfect acestui scop datorita ecranului mai mare, a culorilor mai stralucitoare, a imaginilor rapide si functiei Ambiglow de la Philips.
Pret si disponibilitate
Philips Evnia 42M2N8900 va fi disponibil incepand cu luna martie la pretul recomandat de 8359 lei.
Accesoriile menite sa completeze experienta monitoarelor Evnia vor fi disponibile incepand cu iunie 2023

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?