Noua Nvidia Shield, tableta si controller pentru jocuri (pret, specificatii, disponibilitate)
1/16523
calendar_month 21 Iul 2014, 11:00
Am scris saptamana trecuta despre Nvidia Shield 2, hidrid dedicat gamerilor. Ei bine, noi informatii au aparut despre device, iar ele mai arata ca pe langa tableta exista si un controller, separat, care se conecteaza la device wireless.
Wireless Shield Controller, noul accesoriu care imprumuta o serie de caracteristici de la device-ul similar al Sony, DualShock 4, se va vinde cu 60 de dolari si dispune de difuzoare stereo (plus jack audio pentru casti), dar si de un touch pad.

Tableta Shield, care este de altfel elementul principal al duo-ului Nvidia, va dispune de chipsetul Nvidia Tegra K1, ce include procesor quad-core (nuclee A15) la 2.2GHz si GPU-ul Tegra cu 192 de nuclee. Display-ul Tegra Shield are o diagonala de 8 inch cu o rezolutie de 1920x1200 pixeli si tehnologie IPS.
Tableta Nvidia mai ofera doua camere foto, una principala de 5MP si una frontala de 2MP.

Shield Tablet va fi disponibila la un pret de 299 dolari in versiunea de 16GB spatiu de stocare si 399 dolari pentru cea de 32GB spatiu de stocare si functionalitate LTE.
Potrivit Forbes, tableta se va vinde si impreuna cu o husa (care va avea si functie de stand pentru device) ce costa 59 dolari.
Se pare ca lansarea oficiala a Tablet Shield si a controllerului va avea loc incepand cu 29 iulie in SUA si Canada.