hit.ro  »  Multimedia  »  Jocuri  »  Noua Nvidia Shield Tablet ar putea fi lansata pe 3 martie. Nvidia promite sa redefineasca gaming-ul

Noua Nvidia Shield Tablet ar putea fi lansata pe 3 martie. Nvidia promite sa redefineasca gaming-ul

calendar_month 11 Feb 2015, 16:16
Nvidia a trimis presei invitatii pentru un eveniment in care vom face cunostinta, cel mai probabil, cu urmatoarea generatie a tabletei Nvidia Shield.
Evenimentul va avea loc in data de 3 martie in San Francisco si, desi in invitatie nu se face referire directa la noua tableta a Nvidia, aproape toate indiciile conduc catre concluzia ca producatorul va prezenta o versiune avansata a Shield Tablet sau un alt device similar.

Cele mai recente informatii legate de Nvidia Shield 2015 indica o lansare a tabletei la jumatatea lui martie, asa ca o prezentare a produsului la inceputul lunii viitoare este foarte probabila.
Pe de alta parte, nu este exclus ca Nvidia sa pregateasca un alt tip de device pentru evenimentul din 3 martie, dar este cert ca in centrul atentiei se va afla noul procesor Tegra X1, prezentat la inceputul anului in cadrul CES 2015.

Bazat pe arhitectura Maxwell, Tegra X1 dispune de CPU cu opt nuclee (64 biti) si procesor grafic Maxwell cu 256 de nuclee. Tegra X1 poate sustine rezolutii 4K la 60 fps si este primul chipset mobil capabil de putere de procesare de 1 teraflop.
Despre Nvidia Shield 2014 puteti citi detalii AICI
Sursa: Android Police 

Sondaj

Care credeti ca a fost cel mai asteptat film din 2023?