hit.ro  »  Multimedia  »  Jocuri  »  NFS Carbon pentru telefoane mobile

NFS Carbon pentru telefoane mobile

calendar_month 04 Feb 2007, 10:19
EA Mobile Romania, compania producatoare de jocuri pentru telefoane mobile, subdivizie a liderului pe piata internationala de entertainment interactiv – Electronic Arts, prezinta NEED FOR SPEED CARBON Mobile, joc care poate fi descarcat pe telefoanele mobile, in Romania, prin portalul Vodafone live. NEED FOR SPEED CARBON Mobile a fost adaptat pentru terminalele din Europa si de catre studioul EA din Romania, cel care a realizat printre altele si FIFA WORLD CUP 2006 Mobile si MEDAL OF HONOUR 2006 Mobile.

Versiunea pentru telefoane mobile a faimosului joc pentru console Need for Speed te va impresiona prin formatul 3D iar gradul de dificultate te va tine mult timp conectat la joc.

Intrece-ti adversarii pentru a avea dreptul la un duel aprig si plin de adrenalina de-a lungul canioanelor, unde teritoriile si reputatiile pot fi pierdute la fiecare curba periculoasa.

Need for Speed Carbon te introduce in cea mai periculoasa si plina de adrenalina forma a curselor de strada. Tu si gasca ta va trebui sa purtati un razboi deschis in oras, riscand totul pentru a prelua cartierele rivalilor vostri, unul cate unul. Politia intervine, iar conflictul se va muta pe Carbon Canyon, unde va trebui sa-ti testezi curajul, confruntandu-i pe liderii bandelor adverse la curse pe viata si pe moarte, pentru a pune mana pe orasele lor si a avea acces la curse noi.

Majoritatea curselor se desfasoara pe timpul noptii si implica multe deraieri pe celelalte benzi. Castigarea curselor iti aduc multi bani care pot fi cheltuiti pe upgradarea motorului tau, al rotilor si o tunare completa.

Fii alaturi de masina ta, gasca ta si de Need for Speed Carbon, o revolutie in cursele de masini!

Sursa: EA Mobile Romania 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?