hit.ro  »  Multimedia  »  Jocuri  »  Mortal Kombat vs. DC Universe Fatality Trailer

Mortal Kombat vs. DC Universe Fatality Trailer

calendar_month 05 Nov 2008, 00:01
Midway a lansat un nou trailer cu faimoasele Fatalities din noul joc Mortal Kombat vs DC Universe.Varianta HD a acestui trailer poate fi descarcata din sectiunea Download de pe Hit.ro.


Mortal Kombat vs DC Universe li se adreseaza atat fanilor Mortal Kombat, cat si celor pasionati de benzile desenate cu super-eroi DC. Pentru prima data, Scorpion, Sub-Zero si celelalte personaje faimoase din Mortal Kombat se vor lupta cu Batman, Superman, Catwoman si alti super-eroi binecunoscuti din universul DC.


Mortal Kombat vs DC Universe va oferi noi moduri de joc (Freefall Kombat si Klose Kombat), precum si medii si arene dinamice, cu mai multe niveluri. Jocul va oferi si o aventura single player, in care jucatorul va putea alege un singur personaj MK sau DCU pe care sa il controleze de-a lungul jocului, timp in care va descoperi povestea si va avea la dispozitie doua perspective unice asupra actiunii.

Mortal Kombat vs DC Universe va fi lansat in Europa pe 21 noiembrie 2008, in variante pentru Sony PLAYSTATION 3 si Microsoft Xbox 360. Lansarea din America de Nord va avea loc cu cinci zile mai devreme, pe 16 noiembrie.

Sursa: Midway / Hit.ro 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?