hit.ro  »  Multimedia  »  Jocuri  »  Microsoft pariaza pe magia Kinect (Video)

Microsoft pariaza pe magia Kinect (Video)

calendar_month 24 Nov 2011, 09:40
Visul lui Bill Gates - jucaria fermecata in masura sa devina centrul atentiei in familie, a devenit realitate odata cu lansarea Xbox 360.

Iata de ce Microsoft mizeaza pe aceasta carte castigatoare si in viitorul apropiat, stiut fiind ca volumul profitului inregistrat in perioada cadourilor de Craciun nu dezamageste niciodata. Acest lucru se intampla mai ales cand surpriza de sub brad satisface exigentele atat ale pasionatilor de gaming cat si ai celor pasionati de televizor.

Campania de marketing organizata in acest context debuteaza inca de pe acum, Microsoft postand pe YouTube un video mai mult decat graitor, menit sa incante ochiul si sa atraga tot mai multi clienti catre universul Kinect – Xbox 360.

Pana nu demult, oportunitatile interactive oferite de tehnologia Kinect erau considerate elemente fanteziste, fruct al imaginatiei avantate intr-un domeniu marcat de logica si algoritm bine determinat. Astazi insa, fascinatia divertismentului activ a devenit reala si cucereste tot mai multi fani in intreaga lume. 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?