Jocul The Mageseeker: O poveste League of Legends se lanseaza pe 18 aprilie
8/8473
calendar_month 08 Mar 2023, 11:35

Riot Forge a anuntat data lansarii si a dat drumul pre-comenzilor pentru The Mageseeker: O poveste League of Legends, un joc de actiune RPG 2D de tip hi-bit pixel, in care jucatorii vor conduce o revolutie cu ajutorul unei armate de magi proscrisi.

Jocul The Mageseeker: O poveste League of Legends va fi disponibil incepand cu 18 aprilie 2023 pentru platformele Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4 (PS4) si PlayStation 5 (PS5) si, de-asemenea, pentru PC prin intermediul Steam, GOG, si Epic Games Store. Jocul este acum disponibil pentru pre-comanda pe toate site-urile digitale importante pentru suma de 29.99 de euro, versiune ce include ca bonus si o creatura magica Lost Silverwing.
The Mageseeker este de asemenea disponibil si ca Digital Deluxe Edition (39.99 euro), care ofera iteme digitale, precum Silverwing Supply Station Pack, Home Sweet Cave Decorations, Exclusive Spells si Unchained Skins.
Trailerul gameplay-ului poate fi vazut aici: https://www.youtube.com/watch?v=-KHMMMHvDdM
Versiunea fizica Collector’s Edition (169.99 euro) este disponibila si contine o statuie Sylas, un volum de arta, un print de arta deluxe, o banda desenata hardcover, insigne cu Sylas & Lux si un disc vinil cu coloana sonora, totul intr-o cutie personalizata.
Editia de colectie disponibila este aici: https://merch.riotgames.com/en-us/product/mageseeker-collectors-edition/
Dezvoltat de Digital Sun, creatorii Moonlighter, The Mageseeker este un RPG de actiune 2D hi-bit pixel, ce are loc in Demacia, un regat puternic din lumea Runeterra, care incearca sa reduca folosirea a ceea ce se considera magie interzisa, in timp ce foloseste magia pentru a mentine ordinea. Jucatorii vor juca in rolul lui Sylas, un mag evadat care se alatura unor rebeli. Revolutia lor va spulbera pacea inselatoare a Demaciei, o pace construita cu sangele si sudoarea magilor. Mageseeker ofera o experienta de joc fantasy plina de actiune pentru cei care doresc sa experimenteze o poveste despre putere, identitate si dreptate.
Recent, Riot Forge a lansat un nou trailer pentru “The Mageseeker“. Urmareste trailer-ul oficial aici: https://www.youtube.com/watch?v=MsqRA3cRRWg&t=2s