Jocul "Summoners War: Chronicles" s-a lansat in magazinul de aplicatii detinut de Huawei
3/34921
calendar_month 29 Mai 2023, 14:50
Jucatorii pot obtine reduceri de pana la 40% pentru achizitiile pe care le fac in joc ca sa-si imbunatateasca experienta de gamming

Jocul Summoners War: Chronicles s-a lansat oficial in magazinul de aplicatii AppGallery in aceasta saptamana. Acest joc captivant ii cufunda pe pasionatii de MMORPG-uri intr-o lume vibranta a monstrilor unde ii asteapta batalii legendare. Jucatorii isi pot demonstra priceperea strategica folosindu-se de abilitatile unice ale creaturilor invocate astfel incat sa obtina un triumf glorios.

Pentru a sarbatori aceasta lansare, AppGallery a lansat un pachet exclusiv de bun venit pentru jucatori, care ofera o reducere de pana la 40% pentru achizitiile din joc (pana pe 30 iunie). Acest bonus este extins suplimentar pentru utilizatorii care nu folosesc gadget-uri Huawei, insa care pot revendica oferta printr-un simplu click pe optiunea „pentru alti utilizatori Android" aflata in pagina de campanie si unde pot urmari cativa pasi simpli. 

„Luna trecuta AppGallery a fost votat cel mai bun magazin alternativ de aplicatii al anului, asa ca noi continuam sa fim la inaltimea acestei recunoasteri din industria in care activam. Nu doar ca le oferim gamerilor jocuri pe care doresc sa le joace, ci le si imbunatatim experienta cu oferte excelente pentru cele mai cautate titluri precum Summoners War: Chronicles", a declarat Jaime Gonzalo, VP Consumer Mobile Services Europe. 

Noi functii de joc si recompense pentru experiente formidabile alaturi de AppGallery

Summoners War: Chronicles prezinta o gama impresionanta de 400 de monstri diferiti, fiecare avand abilitati unice. Jucatorii pot sa formeze aliante strategice cu aceste creaturi si sa se imbarce in misiuni, sa patrunda in mai multe temnite pentru a revendica recompense valoroase sau sa participe la raiduri nemaiintalnite. Dupa ce se angajeaza intr-un mecanism de cooperare, prietenii isi pot uni fortele si pot experimenta aventura impreuna. In plus, jucatorii isi pot testa curajul in batalii PvP palpitante, concurand impotriva altor participanti pentru a obtine premii colosale.

Aceasta a treia iteratie a francizei populare introduce noi functii si actualizari interesante, cum ar fi taramul neexplorat denumit Kontana, o padure enigmatica si bogata in activitati variate, dar si creaturi precum Tyra, un sef al plantelor. Pe masura ce jocul inainteaza, participantii se pot angaja in misiuni noi, se pot lupta cu sefi de temnite si pot cauta si descoperi resurse noi. Mai mult, actualizarea dezvaluie o colectie de artefacte noi care sunt captivante, aventuri cu un grad de dificultate mai ridicat si oportunitati de a schimba infatisarea avatarului cu ajutorul unor tinute noi si elegante.

„Suntem incantati sa colaboram cu Huawei si sa aduce Summoners War: Chronicles in AppGallery" a declarat Sun Peng, Senior Manager al Com2us Corporation. „Suportul si expertiza oferita de Huawei pe tot parcursul procesului de dezvoltare au fost exceptionale. Suntem increzatori ca utilizatorii Huawei se vor bucura din plin de Summoners War: Chronicles pe dispozitivele lor".

AppGallery a devenit „Cel mai bun magazin alternativ de aplicatii al anului"

Deservind peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar, AppGallery continua sa ofere o gama larga de jocuri populare globale si locale de pe o singura platforma. Aceasta disponibilitate a jocurilor la cerere este sustinuta de reduceri exclusive si pachete de cadouri pentru achizitiile din aplicatie, care ajuta la o mai buna experienta de gamming. Cu astfel de oferte atractive, AppGallery a inregistrat un interes crescut in randul jucatorilor de pe dispozitivele Android non-Huawei. Natura incluziva a platformei permite acestor grupuri de jucatori acces usor la AppGallery. Prin simpla descarcare si instalare a AppGallery, impreuna cu instalarea HMS Core din platforma, utilizatorii pot obtine acces la toate aplicatiile de jocuri populare.AppGallery mentine, de asemenea, o conexiune continua cu comunitatea de jocuri si este programata sa-si faca aparitia la Gamescom 2023, alaturi de parteneri pentru a se intalni si a interactiona cu gamerii si restul comunitatii de jocuri. Summoners War: Chronicles este acum disponibil in intreaga lume si poate fi descarcat prin AppGallery.