Inscrie-te in prima competitie de Free Fire organizata de Samsung!
8/8271
calendar_month 20 Oct 2022, 17:51
Fanii mobile gaming-ului se pot inscrie in competitie incepand cu 20 octombrie pentru sansa de a castiga telefoane Galaxy S22 sau casti Galaxy Buds
Samsung Electronics Romania anunta lansarea primei sale competitii de Free Fire, faimosul joc de supravietuire care are mai bine de 150 de milioane de jucatori in intreaga lume. Toti pasionatii de mobile gaming pot participa acum la o competitie epica si au ocazia sa castige telefoane Galaxy S22 sau casti Galaxy Buds.
In parteneriat cu Garena, creatorii jocului, Nexus Media si YouTube Premium, Samsung aduce unul dintre cele mai indragite jocuri mai aproape de gameri, prin noi contexte in care acestia sa isi demonstreze abilitatile. Echipa cu cea mai buna strategie de lupta va iesi invingatoare in cadrul finalei care va fi transmisa LIVE de la Bucharest Gaming Week, pe 13 noiembrie.
In ultimii ani, mobile gaming-ul s-a numarat printre domeniile de interes pentru Samsung, fiind parte dintr-o industrie care continua sa se extinda si pe care o sprijina prin tehnologia pe care o pune la dispozitia tuturor. Produsele Samsung sunt concepute pentru a le oferi utilizatorilor cele mai bune experiente de gaming, lucru posibil datorita unor caracteristici precum rata de refresh mare, performanta excelenta, bateria care rezista pe durata intregii zile etc.
„Tot mai multi tineri aleg telefonul ca solutie principala de entertainment, iar jocurile precum Free Fire capata amploare de la an la an, asa ca suntem entuziasmati sa le oferim jucatorilor o noua oportunitate sa isi depaseasca limitele prin aceasta competitie. Samsung a dezvoltat inca din 2020 Play On With Samsung, o platforma dedicata mobile gaming care promoveaza, sprijina si incurajeaza jocurile pe smartphone. In plus, avem deja experienta unor campionate complexe de Wild Rift si PUBG, motiv pentru care ne asteptam la cat mai multe inscrieri.”, declara Simona Panait, Head of Marketing Samsung Electronics Romania & Bulgaria.
Doi dintre cei mai mari jucatori de Free Fire din Romania, King Seby (Sebastian Badea) si Busu (Nicu Stoica), se vor alatura Samsung si vor deveni comentatorii oficiali ai competitiei pentru sferturile de finala, semifinala si finala. Observatiile, glumele si comentariile lor vor putea fi urmarite de fiecare data LIVE, pe canalul de YouTube Nexus Media si pe pagina de Facebook a lui Sebastian Badea a.k.a. King Seby, unde fanii le pot pune intrebari in timp real si pot discuta in detaliu evolutia competitiei.
Timing-ul competitiei este urmatorul:
• Inscrieri: 20-26 octombrie
• Calificari: 28-31 octombrie
• Sferturile de finala: 2 si 3 noiembrie – vor fi transmise live
• Semifinala: 7 noiembrie – va fi transmisa live
• Finala: 13 noiembrie – va fi transmisa live din cadrul Bucharest Gaming Week
Mai multe detalii despre competitie si inscrieri puteti gasi aici: https://www.samsung.com/ro/allout/gaming.