GTA V pentru PC are o data de lansare. Sau doua?
5/5933
calendar_month 15 Iul 2014, 13:13
Grand Theft Auto V versiunea pentru PC a celebrului titlu atat de asteptat de fanii genului ar putea spera ca in acest an GTA V va ajunge pe HDD-ul computerului personal.
Pe site-ul unui retailer danez, ieri era listat jocul in versiunea pentru PC pentru disponibilitate incepand cu data de 14 noiembrie 2014. Astazi, insa, se pare ca acelasi retailer a modificat informatia, acum aparand 31 decembrie.
Ori este vorba despre o greseala retailerului, ori cineva din cadrul companiei a incercat sa "musamalizeze" data de 14 noiembrie prin schimbarea cu 31 decembrie, dupa cum afirma si cei de la BGR.
In ambele postari pe site-ul retailerului se precizeaza ca este vorba despre disponibilitatea europeana a GTA V PC version, dar data ramane inca de ghicit: 14 noiembrie 2014 sau 31 decembrie 2014?

Va reamintim ca la inceputul acestui an, versiunea pentru PC-uri a GTA V fost listata la pretul de 60 de euro pe Amazon (in Germania si Franta), fara a se publica la vremea respectiva si o data de lansare pentru joc.
Cumparati Grand Theft Auto V pentru PlayStation 3 de la eMAG
De precizat este faptul ca varianta pentru console a GTA V a reusit sa doboare nu mai putin de 7 recorduri Guinness Word:

  • Cel mai bine vandut joc video in 24 de ore, categoria action-adventure

  • Cel mai bine vandut joc in 24 de ore

  • Produsul entertainment care a ajuns cel mai rapid la cifra de vanzari de un miliard de dolari (in trei zile, cum scriam anterior)

  • Jocul care a atins incasari de un miliard in cel mai rapid timp

  • Jocul care a inregistrat cele mai mari incasari in 24 de ore

  • Cele mai mari venituri generate de un produs de divertisment in 24 de ore

  • Cel mai vizionat trailer al unui joc video din categoria action-adventureSursa: PC Gamer

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?