hit.ro  »  Multimedia  »  Jocuri  »  GTA 4 se lanseaza pe PC

GTA 4 se lanseaza pe PC

calendar_month 07 Aug 2008, 12:22
Rockstar Games a anuntat oficial ca jocul Grand Theft Auto IV se va lansa in versiunea pentru PC. Data de lansare va fi 18 noiembrie 2008 pentru America de de Nord si 21 noiembrie pentru Europa.

Fondatorul Rockstar Games, Sam Houser, a declarat ca jocul GTA 4 versiunea de PC arata foarte bine . Acesta a adaugat ca intreaga echipa a Rockstar Games a lucrat pentru a putea oferi gamerilor din intreaga lume o experienta de joc unica.

Personajul principal din GTA IV este Niko Bellic, un sarb (nu rus, cum s-ar crede) care ajunge in Liberty City (o copie virtuala a orasului New York) pe o nava de contrabandisti. In America il asteapta varul Roman Bellic, cel care ii promite o viata de lux, masini sport, case, droguri si femei, totul intr-un oras imens, cu poduri, trenuri, autostrazi, aeroport si cam orice va puteti imagina ca exista intr-o metropola.

Odata debarcat, Niko imediat constata ca lucrurile nu stau deloc asa. Varul Roman este un patron prafuit de firma de taximetrie, cartofor impatimit si plin de datorii la oameni foarte periculosi: albanezi, rusi etc. De aici, evolutia actiunii este evidenta: jucatorul trebuie sa isi faca un nume in lumea interlopa din Liberty City, sa isi apere varul de creditorii violenti si sa supravietuiasca in jungla de beton.

GTA IV este demn de numele seriei pe care o continua prin acelasi stil de joc „sandbox”, care iti permite sa faci orice, oricand, oriunde.

Sursa: Hit.ro 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2023?