hit.ro  »  Multimedia  »  Jocuri  »  Google ne pregateste Google Games?

Google ne pregateste Google Games?

calendar_month 12 Iul 2010, 19:01
Ultima gaselnita a celor de la Google este un parteneriat cu producatorul de jocuri Zynga, compania care a dat lovitura cu jocurile pentru Facebook – FarmVille sau Mafia Wars, prin care gigantul motor de cautare vrea sa lanseze serviciul Google Games.

Pentru a se pregati de aceasta mutare, Google a investit, in tacere, aproape 200 de milioane dolari in Zynga, care deja sta alaturi de Google in clubul companiilor web care sunt evaluate la peste 1 milion de dolari.

Noile zvonuri despre Google nu fac decat sa confirme faptul ca gigantul motor de cautare isi doreste sa domine zona retelelor socialele, mai ales daca luam in calcul si viitoarea lansare a Google Me, despre care se spune ca ar fi un "Facebook-killer".

Pe de alta parte, MySpace, Facebook si Yahoo gazduiesc si ele jocuri Zynga. Asadar, intrebarea firesca ar fi: ce va putea oferi Google in plus fata de acestea pentru a avea succes si cum va reusi sa castige in fata competitorilor sai? Sinceri sa fim, e posibil sa fie cam tarziu pentru Google in zona de jocuri, dar nu ne ramane decat sa asteptam.

Sursa: Mashable 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?