hit.ro  »  Multimedia  »  Jocuri  »  Gamerii romani pot juca celebrul joc de mobile Free Fire cu outfit-ul lui Carla¬s Dreams din clipul "Adidasii gri"

Gamerii romani pot juca celebrul joc de mobile Free Fire cu outfit-ul lui Carla¬s Dreams din clipul "Adidasii gri"

calendar_month 20 Ian 2023, 12:08
La finalul anului trecut, Carla’s Dream a lansat Adidasii Gri, o piesa lansata in colaboare cu Garena, compania dezvoltatoare a Free Fire, cel mai descarcat joc battle royale mobile din lume.
Piesa poate fi ascultata in meniul jocului, iar, incepand din aceasta luna, gamerii isi pot imbraca personajele preferate cu outfit-ul lui Carla’s Dream. Astfel, la indeplinirea anumitor misiuni, gamerii pot obtine in joc pantofii sport, hanoracul, tricoul, masca si pantalonii pe care artistul le poarta in videoclipul care a strans aproape 1,5 milioane de vizualizari pana in acest moment.
Piesa ”Adidasii Gri” este prima colaborare dintre Carla’s Dreams si Garena. Jocul video Free Fire este cel mai descarcat joc video de telefon mobil la nivel mondial (in 2019, 2020 si 2021, inclusiv in Romania).
Carla’s Dreams intra intr-o galerie selecta de personalitati care apar in jocul Free Fire printre care muzicianul Justin Bieber, trupa sud-coreeana BTS sau fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo.
Despre Garena
Garena este o companie internationala ce produce si publica jocuri video. Free Fire, jocul lor battle royale mobile, a fost cel mai descarcat joc din lume in 2019, 2020 si 2021 conform App Annie.
Garena este codusa de gameri pasionati care au o intelegere unica vis-a-vis de ce-si doresc gamerii. Licentiaza si publica titluri ale partenerilor lor internationali cum ar fi Arena of Valor, Call of Duty: Mobile si altele - in piete globale alese. Garena reuseste sa creeze divertisment prin jocuri si sa puna la dispozitia comunitatilor mijloace de comunicare si interactiune. De asemenea, compania organizeaza si gazduieste unele dintre cele mai mari competitii de esports din lume.
Garena face parte din Sea Limited (NYSE:SE), o companie globala ce furnizeaza internet. Pe langa Garena, compania mama mai desfasoara activitati comerciale si pe nisa de e-commerce prin Shopee si pe nisa financiara prin SeaMoney. Misiunea Sea Limited este sa imbunatateasca atat vietile consumatorilor lor cat si sa ajute business-urile mici cu suport tehnologic.
Despre piesa “Adidasii gri”
Textul piesei a fost scris de Carla’s Dreams, muzica este semnata de Carla’s Dreams, Marcel Botezan si Sebastian Barac, iar productia a fost realizata de Marcel Botezan si Sebastian Barac. Piesa poate fi ascultata gratuit pe toate platformele de specialitate, inclusiv Spotify, Apple Music, Deezer, Youtube Music si iTunes. Videoclipul semnat de Roman Burlaca este disponibil pe Youtube, iar de implementarea proiectului s-au ocupat Global Records (casa de discuri) si Good Game Industry (agentie de publicitate specializata pe gaming). Free Fire poate fi descarcat gratuit pe App Store si Google Play. 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?