hit.ro  »  Multimedia  »  Jocuri  »  FIFA 11 se lanseaza oficial in aceasta toamna

FIFA 11 se lanseaza oficial in aceasta toamna

calendar_month 09 Iul 2010, 17:59
Electronic Arts a anuntat ca viitorul joc FIFA 11 va fi lansat incepand cu toamna acestui an. Din luna octombrie, jocul va fi disponibil in Europa si Asia, urmand ca in America sa apara putin mai tarziu.

Platformele pe care FIFA 11 va putea fi jucat sunt: PlayStation3, Xbox 360, Wii, PC, PlayStation2, Nintendo DS si PSP. In plus, EA a anuntat ca vor dezolvta si o varianta a jocului pentru telefoanele mobile.

Primul lucru pe care l-au evidentiat cei de la EA odata cu anuntarea datei de lansare a jocului este acela ca FIFA 11 va dispune, printre altele, de o caracteristica noua foarte importanta. Este vorba despre Personality+, o functionalitate a jocului care permite observarea abilitatilor individuale ale fiecarui jucator, ceea ce va duce la o diferentiere clara a acestora.

Construit pe gameplay-ul FIFA 10, care a fost desemnat de mai multe ori "jocul anului", FIFA 11 continua continua sa asculte de parerea fanilor jocului in intentia de a redefini gameplay-ul in functie de dorintele si necesitatile fanilor. Pentru aceasta, EA a creat si un grup pe Facebook, unde fanii isi pot impartasi experientele si pot parerile despre joc http://www.facebook.com/easportsfifa .

Sursa: EA 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?