Evnia, noua gama de monitoare si accesorii Philips, reinventeaza regulile gamingului
8/8278
calendar_month 25 Oct 2022, 17:04
Industria jocurilor a parcurs un drum lung de la debutul simplu si bidimensional al anilor 1970 si 1980, iar gamingul a tinut pasul cu evolutia rapida a tehnologiei digitale, devenind nu doar o forma de divertisment, ci si o experienta senzoriala cu adevarat captivanta, cu experiente unice si puternice. Din ce in ce mai mult, jucatorii moderni se asteapta de la un brand sa reflecte diversitatea gusturilor si dorintelor lor, in timp ce identitatile lor sunt acceptate. Astfel ca, MMD, partener licentiat pentru monitoarele Philips, anunta lansarea Evnia.
O voce pentru toti
Cuvantul Evnia (greaca: Εύνοια) este format din eu (bun) si nous (minte), ceea ce inseamna literalmente "minte buna" si "gandire inteligenta". Cuvantul Evnia este folosit pentru a arata interesul de a sprijini si proteja pe cineva sau ceva. Este adesea folosit in contextul norocului. Oricine poate fi un gamer, iar Evnia, fidel numelui, sustine bucuria pe care gaming-ul o ofera tuturor.
Definitia unui gamer tipic este mai diversa ca niciodata. Cu toate acestea, stereotipul conform caruia jocurile sunt doar pentru adolescenti este inca prezent. Nevoia unei comunitati primitoare a avut nevoie de un brand care sa poata imbratisa fiecare gamer, facandu-l sa se simta cu adevarat parte din grup. Pornind de la designul sau unic, Evnia se diferentiaza de multimea de modele bazate agresiv doar pe specificatii, readucand entuziasmul gaming-ului, pastrand la baza emotia bucuriei de a te juca.
"Philips Monitors considera ca bucuria de a te juca ar trebui sa fie accesibila tuturor. Obiectivul pentru Evnia este de a le oferi jucatorilor de astazi, in toata diversitatea lor, monitoarele si accesoriile de care au nevoie pentru a se bucura la maximum de fiecare sesiune de joc, fie ca este vorba de performanta, imagini sau experienta generala a utilizatorului. Evnia, fidel numelui, incurajeaza gamerii sa isi exprime personalitatea si sa se reconecteze cu scopul initial al jocurilor." Precizeaza Xeni Bairaktari, Global Marketing Lead si Senior Brand Manager EU pentru MMD Monitors & Display.
Gama Evnia reflecta scopul sau: "Reinventeaza regulile". Departe de stereotipul cunoscut al gamingului, Evnia introduce o viziune noua, eleganta si elemente premium acestui concept. De la liniile de design ale produselor pana la luminile Ambiglow, impactul emotional este prioritizat alaturi de avantajul tehnologic. Designul sofisticat se potriveste oricarui mediu, fiind un element perfect pentru un jucator ocazional sau al unui aranjament dedicat gamingului.
Primul model disponibil: Philips Evnia 34M2C7600MV
Designul elegant al seriei se va potrivi cu orice interior, in timp ce ecranele sale generoase ii invita pe utilizatori sa intre in joc. Primul model Evnia care va fi lansat este monitorul curbat Philips Evnia 34M2C7600MV care asigura o experienta cinematografica, o rezolutie UltraWide Quad HD 3440 x 1440 si HDR 1400. Lumina de fundal mini-LED a monitorului, cu 1.152 de zone, permite un control sporit al iluminarii si contrast imbunatatit pentru culori negre mai profunde si nuante de alb stralucitoare. Ambiglow contribuie la o imersiune totala in joc. Performanta vizuala este completata de caracteristicile pentru gaming: rata de reimprospatare de 165 Hz, input lag redus si Adaptive-Sync.
Confortul este intotdeauna o prioritate pentru monitoarele Philips, iar gama Evnia nu face exceptie. Philips Evnia 34M2C7600MV ofera conectivitate USB-C, comutator KVM si suport reglabil pe inaltime, pentru a se adapta la preferintele utilizatorilor si a asigura sesiuni de gaming placute.
Gama de monitoare Evnia, incepand cu aceasta lansare, va avea in viitor si alte produse cu modele orientate spre performanta: 42M2N8900 (ecran plat OLED de 42"), 34M2C8600 (ecran curbat OLED QD de 34") si 27M2C5500W (ecran curbat VA de 27"). Oferta va fi completata cu accesorii inovatoare si elegante: doua tastaturi (SPK8508 si SPK8708), doi mousi (SPK9508 si SPK9708), doua perechi de casti (TAG5208 si TAG7208) si un mouse pad (SPL7508).
Philips Evnia 34M2C7600MV va fi disponibil pentru achizitie incepand cu luna decembrie la pretul de 10,159 lei.
Philips Evnia 42M2N8900, 34M2C8600 si 27M2C5500W vor fi disponibile incepand cu jumatatea lunii ianuare 2023 la preturile de 9,619 lei, 9,079 lei si respectiv 2,843 lei. Accesoriile vor fi disponibile incepand cu luna iunie 2023.