Evenimentul central Bucharest Gaming Week: Lansare in premiera a unei masini, competitii de esports si multe premii pentru gameri
7/7788
calendar_month 29 Oct 2021, 14:24
A cincea editie a Bucharest Gaming Week, cel mai importanteveniment dedicat gamerilor de la noi din tara, culmineaza in weekend-ul 30-31 octombrie cu o multitudine de activitati. La scenele principale ale evenimentului, Main Stage, Esports Stage si New Games Stage, participantii vor urmari competitii de League of Legends, FIFA22 sau CS:GO, vor descoperi cele mai noi jocuri lansate in aceasta luna si vor putea juca alaturi de creatorii de continut preferati meciuri de Free Fire Max, Minecraft, Fortnite sau Brawl Stars.
Bucharest Gaming Week are loc exclusiv online pewww.bucharestgamingweek.ro. Accesul este gratuit.
Streamerii din Good Gaming League aduc in discutie subiecte sensibile si importante pentru comunitatea de gameri din România. La booth-ul Vodafone, Antonia, IceManLucky si Gannicus vor vorbi cu comunitatile de gaming despre bullying, discrimare si cheating.
in premiera in România, o masina va fi lansata in cadrul unui eveniment de gaming. Prezentarea noului BMW Seria 4 Gran Coupéva avea loc la Bucharest Gaming Week, in cadrul unui live la care vor partcipa JaxiTV, desemnat de curând creatorul de continut de gaming al anului, şi jurnalistul auto Tudor Bratu. Prezentarea celor doi va putea fi urmarita pe pagina Bucharest Gaming Week si pe canalele de YouTube JaxiTV, Tudor Bratu şi BMW România.
La booth-ul Kaufland intra in joc eroii din Animaterra - Copacul vietii, Lectura de la A la Z, Madalin si comunitatile acestora. Cei doi streameri vor crea impreuna cu fanii pe telefoanele mobile o lume fantastica, cu personaje si aventuri magice. Cei mai buni jucatori vor câstiga cartonase cu eroii din joc.
Pe scena de esports, unii din cei mai buni jucatori de FIFA din România si cei mai faimosi streameri de fotbal se intâlnesc in finalele turneului FIFA Challenge powered by Philips OneBlade. in urma unei competitii acerbe in comunitatile lui Ovvy, Theo, Tudor Butan si Xbraker, cei mai buni fani ai lor vor juca alaturi de ei in echipa pentru premii de 1000 euro. Pe Esports Stage va avea loc si turneul de calificare 1vs1 Red Bull Solo Q. Jucatorul român care va câstiga turneul de League of Legends va merge direct in finala mondiala a competitiei.
Cele mai noi jocuri lansate in ultima luna se vad pe scena New Games Stage upgraded by George. Bercea, Bobospider si Highman vor juca sesiuni lungi de let’s play in jocuri precum Guardians of Galaxy, Far Cry 6, Age of Empires sau Riders Republic. Baabuska va aplauda jocurile independente realizate in România si Franta: va prezenta gamerilor Unbound: Worlds Apart, Door Kickers 2: Task Force North, Wild Dose sau Astral Ascent. Participantii pot câstiga jocuri pe parcursul stream-urilor.
Jocul de battle royale al momentului, Free Fire Max, este prezent la Bucharest Gaming Week. Lansat acum o luna, jocul este o versiune imbunatatita a Free Fire, cu rezolutii Ultra HD si o grafica si efecte care ii vor impresiona pe gameri. Sâmbata si duminica, Free Fire Max propune doua showmatch-uri legendare in care echipele formate din meitii, ZaSami, Madalin si Gannicus, Lectura si Bercea vor primi challenge-uri unice de la jucatori si vor oferi premii in-game.
Gamerii vor lua parte la standul Samsung la un maraton plin de hacks, live-uri creative cu streamerii preferati si giveaways surpriza. Echipa GRL Power formata din Antonia Nuckle, Meowmy, Reddysh si AlexaTV jurizeaza live cele mai cool cosplay-uri trimise de comunitate iar Marian Godina se aliaza cu Tedereu in viata reala si in jocuri video.
La booth-ul Riot Games, pasionatii de seriale inspirate din jocuri video vor afla mai multe despre noul serial Arcane, impreuna cu Sucre, AdriivonB si Amyclaire, care vor juca meciuri de League of Legends alaturi de comunitate. La booth-urile Logitech G, Republic of Gamers, AGON by AOC si TP-Link, gamerii vor putea juca cele mai populare jocuri alaturi de streamerii preferati si câstiga zeci de gadget-uri de gaming.
La booth-ul RGDA (Asociatia Dezvoltatorilor de Jocuri video din România), cei interesati de jocuri indie vor putea urmari marathon-ul de jocuri realizate in Europa de Est care a avut loc saptamâna aceasta in cadrul conferintei Dev.Play. in plus, cei care apreciaza arta din spatele jocurilor, pot vedea expozitia virtuala Game Art Showcase, ce pune in valoare arta creata de artisti din Europa de Est. Prin aceasta expozitie, ARDEN doreste sa sprijine si sa promoveze artistii din industria de dezvoltare a jocurilor.
Platforma www.bucharestgamingweek.ro a fost optimizata din punct de vedere al securitatii de catre METAMINDS.
Bucharest Gaming Week este connected by Vodafone si presented by Kaufland si sustinut de George, primul banking inteligent, Philips OneBlade, Samsung, BMW România, METAMINDS, Free Fire Max, Boromir, Institutul Francez si Goethe-Institut.
Despre Gaming Week
Gaming Week este organizatia care viseaza ca România sa devina un Hollywood european al industriei producatoare de jocuri video. si pentru ca acest lucru sa se intâmple, cauta sa trezeasca interesul tuturor stakeholderilor care pot colabora la atingerea acestui obiectiv: organizatii profesionale, autoritati centrale si locale, presa, gameri profesionisti sau amatori.
Bucharest Gaming Week este un eveniment al Gaming Week.Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?