Comediantii romani Nelu Cortea si George Tanase, nominalizati la Gaming Video Awards 2022
8/8250
calendar_month 12 Oct 2022, 11:28
Gala de premiere va putea fi vizionata pe 13 octombrie la Mega Mall sau pe canalul de YT al lui JaxiTV
Gaming Video Awards, competitia ce îi premiaza pe creatorii care ofera comunitatilor lor de pe YouTube si Twitch continut de gaming de calitate, si-a stabilit nominalizatii editiei 2022. Cele 200 de video-uri de gaming au fost înscrise de 69 de creatori de continut la 18 categorii de concurs. Castigatorii Gaming Video Awards 2022 vor fi desemnati în cadrul galei de premiere ce va avea loc pe 13 octombrie si va putea fi urmarita la Trickshot în Mega Mall sau online, pe www.gamingvideoawards.ro sau pe canalul de YouTube al lui Jaxi.
Bogdan Teches si Gannicus sunt creatorii de continut care au obtinut cele mai multe nominalizari în cadrul celei de-a treia editii a Gaming Video Awards. Ambii au fost nominalizati la 4 categorii, printre care se numara Cel mai bun stream, Cel mai bun video de gaming, Cel mai bun video de Minecraft si Cel mai bun video de MOBA. Tudor Butan a obtinut, de asemenea, 3 nominalizari la categoriile Cel mai bun video de Sports Games, Cel mai bun video de gaming si Cel mai bun stream.
Nu doar streamerii profesionisti participa la Gaming Video Awards, editia din acest an avandu-i în premiera pe unii dintre cei mai cunoscuti comedianti de la noi din tara. Nelu Cortea, actor roman de stand-up, parte a clubului The Fool, este nominalizat la categoria Cel mai bun video de Battle Royale, cu un super meci de Call of Duty:Warzone plin de umor. Un alt stand-up comedian pasionat de gaming, George Tanase, este nominalizat la categoria Sports Games, cu unul din spumoasele lui interviuri în care el si invitatii lui se joaca meciuri de FIFA.
Comunitatea de gaming l-a votat pe Theo Zeciudrept cel mai popular streamer, în urma primirii a peste 48.500 de voturi. Topul a fost completat de Highman (35.284 voturi), Bogdan Teches (13.909 voturi) si ZappyTV (11.112 voturi). Categoria Cel mai popular streamer a fost singura categorie din competitie unde publicul a votat.
Cele peste 200 de videoclipuri înscrise, primite de la 69 de creatori de continut, au fost jurizate atat de streameri profesionisti, cat si de nume importante din media & marketing. Alaturi de JaxiTV, presedintele juriului, Ovvy si Bobospider, din juriu au facut parte, pintre multi altii, Hypno (regizor), Ioana Marzac-Sigarteu (Samsung Romania), Cristian Manafu (Evensys) si Matei Psatta (Blindspot).
Diversitatea nu lipseste nici în categorii dedicate brand-urilor, acolo unde au fost înscrise o multime de campanii creative cu continut de gaming. Campania „Army of Streamers”, realizata de Netflix împreuna cu Jam Session a obtinut 3 nominalizari, la toate categoriile destinate campaniilor. Lansarea piesei lui Killa Fonic ft. Roxen „Crazy VALORANT” realizata de Riot Games împreuna cu Pattern // Mind Treat Studios, se afla, de asemenea, pe lista de nominalizari, alaturi de campanii precum #PlayOnWithSamsung Hacks Bucharest Gaming Week realizata de Samsung si Cheil Centrade & MSL The Practice sau Teleenciclopedia Horizon Forbidden West, realizata de Playstation si VMLY&R.
Dupa decernarea premiilor, gamerii se vor putea întalni cu streamerii preferati în cadrul unor sesiuni de meet&greet la Trickshot Mega Mall, începand cu ora 21:00.