hit.ro  »  Multimedia  »  Jocuri  »  Colin McRae DiRT 2, video nou - efecte incredibile, tur de studio

Colin McRae DiRT 2, video nou - efecte incredibile, tur de studio

calendar_month 07 Mai 2009, 17:09
Codemasters demonstreaza inca o data ca sunt foarte seriosi cand vine vorba despre Colin McRae DiRT 2. Noul video prezinta, direct din studioul Codemasters, efecte grafice de un realism impresionant, cum sunt cele generate de impactul cu apa, importanta presiunii aerului in pneuri si iluminarea de noapte. Cu aceasta ocazie puteti vedea si imagini din birourile unde se lucreaza la DiRT 2.

Descarca varianta HD (720p) a acestui trailer din sectiunea Download HIT.ro.
DiRT 2 promite o experienta de curse auto care sa depaseasca in realism toate incercarile de simulare de raliu de pana acum. Jocul va fi motorizat de a treia generatie a engine-ului EGO, tehnologie premiata de creare a jocurilor de curse. DiRT 2 va beneficia si de modelare fizica avansata a controlului masinii si de noi efecte de avariere. Fidelitatea vizuala va fi excelenta: Codemasters afirma ca masinile si traseele vor fi de doua ori mai detaliate decat cele din Race Driver: GRID.

Colin McRae: DiRT 2 este in productie la Codemasters Studios pentru platformele PC (Games for Windows), Sony PLAYSTATION 3, Microsoft Xbox 360, Sony PlayStation Portable, Nintendo Wii si Nintendo DS.
Sursa: Codemasters / HIT.ro 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?