Cele mai interesante mod-uri de jocuri pe care trebuie sa le incerci
8/8053
calendar_month 27 Mai 2022, 14:58


Descopera cele mai distractive jocuri cu mod-uri excelente

Vrei sa aduci un plus de distractie jocului tau preferat? Iata cateva dintre jocurile cu mod-uri care le fac mai distractive si diverse.
Indiferent ca îti plac jocurile pe PC, consola sau cele jucate pe masa sau tabla, sunt o multime de titluri de încercat. Si daca esti fanul jocurilor care se pot personaliza si schimba pentru a aduce mereu un element de noutate si interes, trebuie sa încerci jocurile cu diferite mod-uri.
Ce este un mod? Foarte simplu! Este un adaos pentru un joc deja popular care schimba anumite atribute. Fie ca vorbim de felul în care jocul arata, regulile dupa care se joaca, sau alte aspecte, mod-urile sunt foarte populare în randul jucatorilor.
Continua sa citesti pentru a descoperi cele mai populare jocuri de care poti sa te bucuri cu felurite mod-uri si modificari. Fie ca vrei sa încerci ceva nou sau este prima data cand afli despre mod-uri, ai de unde alege.

Poker

Daca esti un pasionat al jocurilor de carti dar vrei sa încerci ceva ce se reinventeaza mereu si ofera multiple modalitati de joc, poker-ul este alegerea perfecta. Acum cel mai popular este Texas Hold’Em dar exista foarte multe variante care s-au dezvoltat de-a lungul timpului. Platforme specializate pe acest joc, precum PokerStars, îti ofera acces la toate tipurile de poker existente. Fie ca vrei sa joci singur pentru a exersa sau vrei sa intri direct într-un turneu

Texas Hold’Em

La oara actuala acesta este cea mai populara versiune de poker. Este jucat atat în cazinourile online cat si în turneele fizice. Acest mod al jocului începe prin împartirea a doua carti jucatorului. Apoi, dupa runde succesive de pariere, se aseaza 5 carti jos. Cu ajutorul acestor carti, jucatorii trebuie sa formeze maini cat mai valoroase.

Poker cu 5 carti

Daca joci poker de ceva timp, cu siguranta ai încercat si pokerul cu 5 carti. Spre deosebire de Texas Hold’Em, aici ai 5 carti de la început si nu se mai împart altele jos cu care sa legi mainile. În schimb, înainte de începerea jocului, ai optiunea de a schimba una sau mai multe dintre cartile din mana.

Grand Theft Auto

Arhitectura reala din California

Los Santos din GTA V este minunat construit. si chiar daca unele zone sunt vizibil inspirate de locatii din lumea reala, nu poti sa ignori faptul ca este un oras complet fictiv. Modul acesta ce aduce arhitectura reala din Californiaeste un pachet suplimentar care îsi propune sa schimbe asta, cu nenumarate cladiri din lumea reala.
Te poti bucura de embleme reale din statul american precum Hollywood Sign, Hollywood Wax Museum sau Compton City Hall. De asemenea, vei observa pe harta doua locatii In-N-Out, celebrul Beverly Hills Hotel si multe alte cladiri istorice.

Grafica îmbunatatita pentru Los Santos

Nu poti vorbi despre modurile GTA 5 fara sa mentionezi eforturile programatorilor care încearca neobosit sa faca Los Santos sa arate cat mai uimitor posibil. Exista literalmente sute de modificari de îmbunatatire a graficii disponibile pentru GTA 5, dar cel oferit de NaturalVision Remastered este campionul cand vine vorba de a lasa utilizatorii cu gura cascata.
Oferind rezolutii 4K si o revizuire completa a esteticii originale gandita de cei de la Rockstar, acest mod a fost conceput pentru a face ca GTA 5 sa arate cat mai aproape de viata reala. Mai exact, vorbim de regiunea Los Santos a jocului, cea care este inspirata din sudul Californiei.Treci de partea cealalta a baricadei si ia rolul politistului

În mare parte din timpul petrecut în Grand Theft Auto faci tot posibilul sa eviti politia. Fie ca te plimbai pe harta si ai avut un accident rutier sau esti într-o misiune care presupune arme si explozii, legea nu este niciodata departe. Mai mult, în unele misiuni ai de-a face cu o forta serioasa de politisti care îti fac viata grea.

Descopera multe alte mod-uri pentru GTA V si împrospateaza acest joc exceptional pana atunci cand iese urmatorul titlu din serie. În timp ce Rockstar a confirmat ca se lucreaza la Grand Theft Auto VI, nu exista detalii clare legate de o data de lansare sau alte informatii.