hit.ro  »  Multimedia  »  Jocuri  »  Cele mai asteptate jocuri PC pentru 2012

Cele mai asteptate jocuri PC pentru 2012

calendar_month 19 Dec 2011, 14:55
Anul acest a adus gamerilor cateva jocuri pe care cei mai multi le-au asteptat cu sufletul la gura. Call of Duty Modern Warfare 3, The Elder Scrolls V: Skyrim si altele deja fac recorduri de vanzari si aduna online un numar impresionant de jucatori.
Nu o sa spunem ca 2012 va fi mai tare din punct de vedere al lansarilor de jocuri, dar, dupa cum se anunta, va fi un an excelent pentru gameri. Inca de pe acum se anunta o multime de lansari care vor face deliciul pasionatilor de jocuri video. Am alcatuit, cu ajutorul Gameranx, un clasament (fara o ierarhizare anume) al celor mai asteptate titluri de jocuri pentru anul care vine.
1. Grim Dawn
Grim Dawn vine de la producatorii Titan Quest si noul lor studio - Create Entertainment. Jocul, care este un RPG cu o tema inspirata din mitologia greaca, va fi pe placul celor pasionati de RPG. Efectele grafice, designul si o parte din storyline-ul releasului pot fi admirate intr-un trailer al variantei "pre,pre,pre alpha", cum o desriu dezvoltatorii:

2. The Secret World
Dupa aproape un deceniu in care World of Warcraft a dominat MMORPG-urile, Anarchy Online incearca sa mai schimbe un pic perspectiva. Va propune in 2012 The Secret World, un MMORPG care se desfasoara intr-o lume contemporana mistuita de razboi si unde organizatii secrete se bat pentru obtinerea puterii.

3. Kingdoms of Amalur: Reckoning
In Kingdoms of Amalur: Reckoning, personajul preia rolul "celui ales", isi ia unul dintre cele patru caractere disponibile (inlusiv rasa), apoi "meseria" - razboinic, vrajitor sau ...hot.
Interesant este faptul ca jocul combina stilul celebrului God of War cu Zelda.

4. Dead State
"Treaba" este cat se poate de simpla in Dead State: oameni care supravietuiesc unei apocalipse vor fi nevoiti sa se bata cu o armata de zombie, intr-un RPG cu elemente de strategie.

5. Tribes: Ascend
Multiplayer first person shooter - Tribes: Ascend, o continuare a francizei Tribes. Jucatorii pot alege mai multe tipuri de gaming, inclusiv clasicele deadmatch si capture the flag.

6. Bioshock Infinite
A treia parte a seriei Bioshock este, pana la urma, mai mult decat un joc. Este o critica adusa societatii moderne.
Bioshock infinite este unul dintre cele mai asteptate jocuri din 2012.

7. Mass Effect 3: Fall of Earth
Aceleasi personaje redesenate, cu acelasi scop: sa pazeasca omenirea de pericolul care domina trilogia celor de la Bioware.

8. Starcraft 2: Heart of the Swarm
Heart of the Swarm continua povestea Starcraf 2 Wings of Liberty. Aduce in schimb imbunatatiri - noi unitati de lupta, strategii noi si pare ca va fi pe placul iubitorilor Starcraft.

9. Diablo III
Dupa aproape cinci ani de asteptare fanii "fierb" deja dupa atat de multe amanari pe care Blizzard le-a anuntat de-a lungul timpului. Ce se stie este ca Diablo 3 are loc la 20 de ani de la actiunea din Diablo 2.
Ca si Starcraft, jocul este disponibil doar pe PC si Mac.

10. Mechwarrior
Se pare ca un nou joc din seria Mechwarrior va aparea in 2012.
Fanii robotilor gigant ar trebui sa aiba toate motivele de bucurie dupa ce se auzise ca Mechwarrior a iesit la "pensie".

 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?