Cele mai asteptate cinci jocuri ale anului (E3 2014)
1/16411
calendar_month 09 Iun 2014, 13:00
Piata de gaming este in plina expansiune, iar jocurile devin din ce in ce mai atractive si mai apropiate de realitate pe masura ce tehnica se dezvolta si ea, iar unitatile de procesare devin din ce in ce mai puternice.
Anul acesta vom avea parte de lansari importante de jocuri, multe chiar in curand, la conferinta de gaming E3 2014, asa ca vom arunca o privire la cele mai asteptate cinci titluri ale anului.
Mortal Kombat X. Se spune despre el ca va fi cel mai bun joc al seriei, promitand sa ofere o viziune cinematica a arenei de lupta. Jocul va rula pe o versiune modata a lui Unreal Engine 3.

Batman: Arkham Knight. Jocul este o urmare a lui Batman: Arkham City, iar fiecare dintre imaginile de mai jos ne fac sa credem ca va fi un titlu extrem de jucat. Era sa uitam: pentru prima oara in serie, Batmobile!

Battlefield Hardline. De data aceasta nu mai avem parte de un caracter aruncat intr-o zona in care nu prea exista civili si nu mai discutam de o zona de razboi ca in celelalte Battlefield. Aici este vorba despre crima si S.W.A.T., actiune si politie. Si, desigur, asta nu inseamna ca va veti infrange mai usor adversarii pentru ca sunteti in oras.

Halo 5: Guardians. Aici trebuie sa spunem ca si confirmarea ca exista este anemica, iar singurul detaliu ar fi cel legat de 60fps. Daca va aparea pe piata, atunci acesta este declarat ca fiind "mult mai puternic decat predecesorul sau".

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. Seria este una extrem de puternica, iar despre joc in sine se poate spune ca nu este un simplu joc, trecand in zona experientei sociale. Si asta mai ales datorita buzz-ului creat de joc in lumea intreaga.