Bucura-te de fotbal cu pariuri sportive live
3/34879
calendar_month 17 Mai 2023, 13:50
Ești microbist înfocat, urmărești toate meciurile importante, știi componența echipelor și jucătorii de top din campionatele importante? Ai ocazia să te bucuri și mai mult de fotbal, cu pariuri care pot să-ți aducă, pe lângă bucuria victoriei, câștiguri frumoase și premii atractive. Iată cum să joci pariuri live pe fotbal, de pe telefon, tabletă, laptop sau PC.

Alege cele mai bune cote pentru pariuri live

Pentru șanse sporite de câștig la pariuri live pe fotbal, urmărește cele mai bune cote pe care le oferă diferite site-uri de betting. Dinamica acestor pariuri este foarte mare, așa că poți să plasezi pariuri live de mai multe ori pe zi, iar rulajul va fi pe măsură. Asigură-te de fiecare dată că alegi cele mai avantajoase cote, pentru că pe un bilet poți paria un singur tip de pariu pe același meci. Ai la dispoziție diferite tipuri de pariuri live pe fotbal: pauză/final, următorul gol, prima repriză-total goluri, ambele echipe să înscrie, șansă dublă, total goluri asiatic, handicap, total goluri într-un interval, total corbere, echipa cu mai multe cartonașe, scor corect flexibil prelungiri, goluri exact, marcator oricând și multe altele.

Urmărește în direct meciurile de fotbal pe care pariezi live

De câte ori vrei să joci la pariuri sportive live pe fotbal, asigură-te că poți să urmărești în direct meciul. Fie că ești pe stadion, privești la televizor sau în live streaming pe device-urile disponibile, trebuie să fii conectat la partidă, ca să poți lua decizii în timp util. Ai opțiunea Cash Out, prin care îți recuperezi o parte din suma mizată, dacă întrecerea din teren nu evoluează așa cum ai preconizat. Joci pariuri simple sau bilete combinate, de fiecare dată trebuie să fii la curent cu statisticile meciului: posesia mingii, cornere, cartonașe, faulturi, lovituri libere, offsideuri, șuturi blocate sau salvate, schimbări de jucători ș.a. 

Verifică promoțiile disponibile pentru pariuri sportive live

Ca să te bucuri de fotbal cu pariuri sportive live, verifică promoțiile disponibile în agențiile stradale și pe site-urile operatorilor de betting. La Winner poți să combini cele două moduri de pariere (clasic și online), pentru flexibilitate maximă și varietate. Câștigi în agenție și încasezi banii în online, cu premii la fiecare bilet pentru care faci pay out. Te așteaptă premii cash pentru pariuri live la Happy Hour Sport. Mai mult, ai Șansă Winner / Winner Avantaj, Winner Plus sau Winner la 2 goluri (adică scorul final nu mai contează dacă echipa favorită conduce la 2 goluri, pariul tău este câștigător). Cu Winner ai mereu ceva diferit, pentru extra fun la betting pe meciurile de fotbal din campionatul intern și din competiții internaționale. Joacă responsabil la pariuri sportive live pe fotbal. Setează-ți limite pentru mize și pentru perioadele pe care le petreci pe site-urile sau în agențiile de betting. Accesează doar aplicații mobile ale operatorilor de pariuri sportive licențiați la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Astfel vei beneficia de cea mai bună experiență la pariuri live, în compania sportului rege.