hit.ro  »  Multimedia  »  Jocuri  »  BioShock pentru iPhone si iPad a fost lansat. Pretul este pe masura (VIDEO)

BioShock pentru iPhone si iPad a fost lansat. Pretul este pe masura (VIDEO)

calendar_month 28 Aug 2014, 19:38
Scriam la inceputul acestei luni ca studioul Studioul 2K Games a decis sa aduca pe platforma iOS celebrul sau titlu BioShock. Ei bine, jocul este disponibil incepand de astazi pentru utilizatorii de iPhone si iPad, insa la un pret destul de mare.
Bioshock pentru iOS costa 13,99 euro (respectiv 14,99 dolari), un pret destul de mare pentru un joc care se vinde in App Store, mai ales ca, asa cum scriam si la inceputul lui august, dezvoltatorul a fost nevoit sa faca o serie de compromisuri pe parte grafica pentru a permite hardware-ului iPhone/iPad sa ruleze fluent jocul.

De precizat este totusi faptul ca in urma cu putin timp era greu de crezut ca un astfel de titlu, cu o grafica foarte buna, chiar daca s-a recurs la anumite compromisuri, va ajunge si pe alte device-uri decat PC-uri si console.

La fel de important, pe platformele mobile (inclusiv pe Android) exista deja cateva jocuri cu o grafica excelenta (vezi DeadSpace) si care, alaturi de noul Bioshock pentru iOS, deschid o noua pagina in tranzitia catre mobil a jocurilor AAA.
Potrivit descrierii disponibile in App Store pentru BioShock, jocul poate fi controlat atat prin folosirea ecanului tactil al iPhone/iPad, cat si cu ajutorul controllerelor fizice ce se ataseaza iDevice-urilor.

Atentie! BioShock pentru iOS ruleaza doar pe iPad Air, iPad Mini 2, iPad 4, iPhone 5C, iPhone 5S si iPhone 5.
Urmariti trailerul de lansare pentru BioShock pentru iOS

Sursa: SlashGear 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?