hit.ro  »  Multimedia  »  Jocuri  »  Ar putea avea Sony PS4 si casca de realitate virtuala?

Ar putea avea Sony PS4 si casca de realitate virtuala?

calendar_month 05 Sep 2013, 10:31
Sony a avut mai multe tentative de a crea gadgeturi pentru realitate virtuala si incearca din nou cu o casca speciala pentru PlayStation 4. Se pare ca noul gadget va avea o integrare buna in unele jocuri PS4, si a fost optimizat deja pentru noul joc PS4 DriveClub.
Ultima tentativa a companiei japoneze de a crea o casca de realitate virtuala, Sony HMZ-T2, nu s-a bucurat de popularitate prea mare, in special datorita pretului ridicat, dar succesul proiectului independent Oculus Rift a convins Sony sa incerce din nou in 2014.
Precomandati Sony PlayStation 4 la eMAG

Noua casca de realitate virtuala Sony se bazeaza pe aceeasi tehnologie ca si Oculus Rift: imaginile din cele doua ecrane din casca se combina pentru a produce un efect 3D. Chiar daca noul gadget nu este gata odata cu lansarea consolei PS4, s-ar putea dovezi un avantaj important pentru companie in 2014.
Totusi, Sony are de infruntat un obstacol important pentru a cuceri gamerii. Dincolo de pretul care trebuie sa fie rezonabil, compania nu poate folosi solutia Oculus Rift, in care gadgetul este usor de optimizat de cumparatori. Daca Sony lanseaza o noua casca de realitate virtuala care nu este usor de folosit si nu ofera o experienta deosebita pe PlayStation 4, japonezii vor da gres din nou, la fel cum au facut-o si cu 3D-ul pe PS3.
Sursa: Geek 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?