Apare al 15-lea agent din jocul Valorant!
7/7527
calendar_month 02 Mar 2021, 15:35
VALORANT anunță un nou agent și noul Battle Pass pentru episodul 2: actul 2
Actul 2 va începe miercuri, 3 martie și îl va aduce pe cel de-al 15-lea agent al VALORANT

Noul agent: Astra
Începutul Episodului 2 Act 2 îl va aduce pe al 15-lea agent al jocului, numit Astra. Astra canalizează puterile cosmosului pentru a manipula fluxul fiecărei bătălii. Agentul Astra, a cărui înfățișare este inspirată de afrofuturism, aduce un set nou de abilitați și o perspectivă complet diferite de orice a fost disponibil în joc până acum. Abilitățile lui Astra funcționează diferit față de cele ale celorlalți agenți.
"Tema spațiului a fost o mare inspirație pentru designul ei. Jocul lui Astra s-a dezvoltat sub forma unei abilități unice și versatile, care îi oferă posibilitatea de a avea o abordare diferită a situațiilor față de ceilalți agenți ai noștri.", a spus Jordan "Riot Wrekz" Anton, Designer.

Battle Pass
Noul Act înseamnă un nou Battle Pass. Împreună cu Astra, VALORANT va primi noul Battle Pass din Episodul 2 Act 2, care va include 50 de niveluri diferite pline de surprize pentru jucători (cum ar fi skin-uri noi, brelocuri pentru arme, cărți de identitate, spray-uri etc.). Cei care termină nivelurile mai devreme vor beneficia de câteva bonusuri la final. Jucătorii care doresc mai multe recompense decât cele oferite gratuit, pot achiziționa Battle Pass-ul Premium (cost: 1.000 VP) și pot obține și mai multe obiecte cosmetice de colecție.

Prime // 2.0

Prime // 2.0 - care va fi disponibil începând cu 3 martie - este versiunea din acest an a Prime Set, care a fost lansată în 2020. Include modele noi, dar și funcții actualizate.
Există skinuri noi pentru Phantom, Frenzy, Bucky, Odin și Melee (Karambit) și vor fi disponibile în magazinul din joc până pe 17 martie. Skinurile Prime // 2.0 pot fi cumpărate fie individual, fie într-un pachet și pot fi achiziționate numai cu VP.

Trailer: https://youtu.be/-ylVnuPWlJM
*Mai multe informații: https://www.riotgames.com/