hit.ro  »  Multimedia  »  Jocuri  »  Aion - tastatura si mousepad SteelSeries dedicate

Aion - tastatura si mousepad SteelSeries dedicate

calendar_month 08 Sep 2009, 16:00
Lansarea lui Aion, mult asteptatul MMORPG publicat de catre NCSoft (Guild Wars, Lineage) va fi insotita si de aparitia unor produse SteelSeries dedicate fanilor noului joc online. Aion va fi disponibil din 25 septembrie si in Romania si poate fi deja precomandat la pretul de 49,9 lei. Vezi imagini din Aion in galerie.

Astfel, SteelSeries a anuntat noile SteelSeries Zboard Limited Edition Aion Keyset si SteelSeries QcK Limited Edition Aion Asmodian Mousepad, create in colaborare directa cu NCSoft. Aion este cel mai asteptat MMORPG din 2009 si le promite jucatorilor o lume incredibila, modelata cu ajutorul engine-ului grafic folosit in Crysis, precum si batalii aeriene si noul mod de joc PvPvE (Player vs Player vs Environment).

Tastatura Aion va oferi butoane dedicate pentru actiuni, meniuri si chat in joc (prin 69 de taste dedicate), posibilitatea de a personaliza fiecare tasta, precum si emote shortcuts pentru saluturi, intimidare si taunt.

Conform declaratiilor producatorilor, mousepad-ul Aion este fabricat din material textil de calitate inalta, care promite sa ofere precizie in miscari garantata de testele realizate de gameri profesionisti. SteelSeries Zboard Limited Edition Aion Keyset va costa 19,99 USD, iar QcK Aion Asmodian Mousepad, 14,99 USD. 

Sondaj

Ce placa video aveti?