200 de video-uri au intrat in lupta pentru premiile Gaming Video Awards
8/8180
calendar_month 02 Sep 2022, 09:35
Brandurile care au derulat actiuni dedicate gamerilor romani au înscris 16 campanii

69 de creatori, printre carenume importante ale scenei de gaming din Romania precum Theo Zeciu, Bogdan Techeș, xSlayder, Bercea, Reddysh, Antonia Nuckle, Madalin, dar și multi altii, concureaza la cea de-a treia editie a Gaming Video Awards connected by Vodafone. Competitia care îi premiaza pe cei mai creativi și responsabili creatori de continut de gaming a ajuns în etapa votului jurului. Toate înscrierile, cat și desfașurarea competitiei, pot fi urmarite pe www.gamingvideoawards.ro.
“Numarul creatorilor înscriși la Gaming Video Awards, mai mare fata de cel de anul trecut, vine pe trendul observat în 2021 și 2022 de creștere a interesului publicului din Romania pentru continutul video de gaming. Totodata ne bucura și calitatea și numarul înscrierilor la categoriile destinate brandurilor și agentiilor de comunicare, demonstrand ca acestea îi considera pe gameri un public de comunicare din ce în ce mai important.”, a precizat Tudor Daescu, General Manager Daescu Bortun Olteanu și organizatorul Gaming Video Awards.
Cele 200 de videouri înscrise se regasesc în cadrul celor 18 categorii destinate creatorilor de continut: Cel mai bun video de gaming, Cel mai bun live stream, Newcomer of the year, Cea mai buna serie de Let’s Play, Cel mai bun video al unei creatoare de continut, Cel mai bun video de gaming tech, Cel mai bun video de MOBA, Cel mai bun video de Sports Games, Cel mai bun video de Battle Royale, Cel mai bun video de Tactical Shooters, Cel mai bun video axat pe jocurile populare – Brawl Stars, Minecraft și GTA, Cel mai bun video kids friendly, Cel mai bun video de gaming de pe TikTok, Cel mai bun video de mobile gaming, Cel mai bun video al unui jucator pro și Cel mai bun caster de Esports.
Brandurile care au derulat actiuni cu continut de gaming și dedicate gamerilor au înscris 16 campanii lacategoriile dedicate: Cea mai buna campanie de comunicare cu creatori de continut, Cea mai buna campanie cu continut de gaming & Cea mai buna campanie de comunicare a unui brand prin evenimente speciale de gaming.


 • KFC Arena Wingman – KFC / Nexus Gaming


 • Army of the Streamers – Netflix / Jam Session


 • #PlayOnWithSamsung Hacks Bucharest Gaming Week // Comic Con 2021// PUBG Mobile Competition – Samsung / Cheil Centrade & MSL The Practice


 • Teleenciclopedia Horizon Forbidden West – PlayStation / VMLY&R


 • Wild Game for the Wild Life – ING / Jam Session


 • #HerOwnGame – Amber / Pattern Mind Treat Studios


 • Lansarea lui Spicy Legends – KFC / Nexus Gaming


 • Lansare videoclip Killa Fonic feat. Roxen – Crazy VALORANT – Riot Games / Pattern Mind Treat Studios


 • Kaufland Upgrade – Kaufland / Nexus Gaming


 • The PlayRoom by Samsung – Samsung / Cheil Centrade & MSL The Practice


 • Streamer Get-Together – Riot Games / Pattern Mind Treat Studios


 • Taco Bell Lil Challenge – Taco Bell / Nexus Gaming


 • KFC Killer Discounts – KFC / Nexus Gaming


 • Gaming Live Commerce – Galaxy S22 Series - Samsung / Cheil Centrade & MSL The Practice


Toate categoriile, cu exceptia Cel mai popular streamer,vor fi jurizate de o echipa formata atat din streameri profesioniști, cat și din nume importante din media & marketing. Alaturi de streamerii JaxiTV, președintele juriului, Ovvy și Bobospider, din juriu vor face parte, dintre multi altii, Hypno (regizor), Ioana Sigarteu (Samsung Romania), Cristian Manafu (Evensys) și Matei Psatta (Blindspot).
Etapa votului juriului se încheie pe 30 septembrie, acesta alegand cele 5 nominalizari finale la fiecare categorie. Gala de premiere va avea loc în luna octombrie, într-o locatie care urmeaza sa fie anuntata în curand.
Cel mai popular streamer este singura categorie al carui caștigator va fi desemnat de public. Sustinatorii își vor putea vota favoritul pe site-ul oficial, accesand categoria respectiva și urmand instructiunile.
Categoria Role Model Of The Year va premia acel creator de continut care promoveaza valori sanatoase pentru comunitatea de gaming. El va reprezenta o optiune serioasa pentru brand-urile care își doresc asocierea cu un creator responsabil.
Creatorul de continut al anului va fi anuntat în cadrul galei de premiere, trofeul fiind decernat creatorului de continut care a adunat cele mai multe premii în cadrul competitiei.