12 echipe din intreaga Romanie concureaza in turneul final Esports Kings
3/35084
calendar_month 14 Iul 2023, 12:40

Castigatorii vor imparti premii in valoare 15.000 de euro la cel mai mare circuit de esports organizat vreodata in Romania

Esports Kings, turneul de esports pentru jucatori casual, gazduit in 7 centre comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle, se apropie de incheiere. Turneul final se desfasoara weekendul acesta, sambata si duminica, incepand cu ora 13.00, la Mega Mall Bucuresti. 

Fanii jocurilor pe computer Counter-Strike: Global Offensive si League of Legends se vor duela pentru a ajunge la marele premiu.

Pana acum, Esports Kings a avut etapele locale la Promenada Mall, Ploiesti Shopping City, Braila Mall, City Park Constanta, Shopping City Timisoara si Promenada Sibiu. 

Finalistii, in total 12 echipe, vor concura in semifinala si finala de la Mega Mall Bucuresti, pe 15, respectiv 16 iulie. Competitiile vor fi transmise LIVE pe voyo.ro, si vor putea fi urmarite de oriunde si pe orice dispozitiv.

In total, la startul Esports Kings s-au inregistrat 5.400 de gamers si peste 370 de echipe. Conturile de social media ale Esports Kings au explodat in ultimul timp, atingand cifre impresionante: peste 850.000 de aprecieri, peste 2.8 milioane de impresii si un reach de 2.6 milioane.

„Mall-urile se indreapta din ce in ce mai mult spre a fi si centre de entertaiment importante si nu doar unele comerciale, iar cum gaming-ul a devenit un important mod de entertaiment, era firesc sa lansam acest trend in Romania, si anume ca mall-urile sa fie hub-uri ale iubitorilor de jocuri video si esports. Acest circuit nu este singular, iar noi, cei de la NEPI Rockcastle, luam in considerare repetarea in fiecare an si nu doar in Romania, ci si in centrele comerciale pe care le avem in alte tari”, a declarat Roxana Baias, Group Head of Marketing in cadrul NEPI Rockcastle.