hit.ro  »  Multimedia  »  TV  »  Televizoarele Samsung Smart TV vor oferi serviciul HBO Max incepand de astazi

Televizoarele Samsung Smart TV vor oferi serviciul HBO Max incepand de astazi

calendar_month 08 Mar 2022, 17:45

Samsung Electronics a anuntat faptul ca, începand de astazi, televizoarele Samsung Smart TV1 vor oferi serviciul HBO Max2, platforma de streaming operata de WarnerMedia. Odata cu disponibilitatea noii platforme, familiile din Romania, Moldova, Bulgaria, Olanda, Portugalia, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Croatia, Serbia, Slovenia, Macedonia de Nord, Muntenegru, Bosnia și Hertegovina, se pot bucura acum de o larga colectie de capodopere cinematografice, de la Harry Potter și Friends pana la Game of Thrones și Sopranos; și noi aparitii, precum sezonul 6 din Gossip Girl, sezonul 3 din Succession, Dune și The Matrix Resurrections.

De asemenea, cinefilii vor putea viziona și seriale nou adaugate pe HBO Max, precum Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty, sezonul 3 din Euphoria și Station Eleven.

„Samsung se straduiește în mod constant sa ofere cea mai buna experienta de divertisment la domiciliu. Cu cea mai recenta tehnologie de imagine și audio pe televizoarele noastre, telespectatorii pot accesa cea mai larga gama de continut provenit dintr-o varietate de surse. Acest parteneriat întarește angajamentul nostru de a oferi cel mai înalt nivel de divertisment pentru întreaga familie”, spune Nathan Sheffield, Head of TV and Audio, Samsung Electronics Europe.

Lider global pe piata de televizoare timp de 16 ani consecutivi, televizoarele Samsung Smart TV ofera cea mai larga selectie de aplicatii de continut disponibila utilizatorilor, precum și o varietate de platforme de streaming.
Cum sa descarcati HBO Max pe televizoarele Samsung Smart TV compatibile
Pentru a descarca aplicatia HBO Max, televizorul Samsung Smart TV compatibil trebuie sa fie conectat la internet. Dupa aceea, trebuie doar sa accesati magazinul de aplicatii, situat în partea stanga a barei de pornire a televizorului, cautati „HBO MAX”, selectati aplicatia și faceti click pe „Descarcati”. Veti avea nevoie de un abonament pentru a va conecta la HBO Max. Abonatii existenti ai HBO GO și HBO își pot folosi numele de utilizator și parola/acreditarile existente pe HBO Max. Clientii noi se pot înscrie pe HBOMax.com sau prin Samsung Checkout, iar pentru utilizatorii care au accesat anterior HBO GO, prin abonamente la furnizorii de TV, va recomandam sa consultati și informatiile oferite de aceștia.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati Samsung newsroom.

1 Disponibil pentru toate modelele Samsung Smart TV 2016 și mai noi.


2 Timpul dintre lansarea și disponibilitatea unei aplicatii poate varia. Aplicatia are nevoie de o conexiune la internet pentru a putea fi descarcata și a putea functiona corect. Platforma Samsung Smart TV este folosita de furnizorii de continut pentru a furniza aplicatii. Furnizorii de continut pot elimina aplicatii de pe platforma Smart TV sau pot înceta, în orice moment, sa le mai sustina. Utilizarea unor aplicatii poate face obiectul unor acorduri cu furnizori de servicii terti. Unele functii, aplicatii și servicii necesita acordul pentru colectarea și utilizarea informatiilor personale și/sau a accesoriilor vandute separat. Costurile de abonament sau contractare pot fi percepute de dezvoltatorii de aplicatii. 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?